İstanbul'a 'sarı' uyarı: Kuvvetli olması bekleniyor

Meteoroloji, İstanbul'da yarın kuvvetli yağışın etkili olacağını belirterek 'sarı' kod ile uyarıda bulundu.

Haber Merkezi DHA
Arşiv

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da kuvvetli yağışın yarın sabah saatlerinde başlayacağını ve çarşamba sabahına devam edeceğini ifade etti.

'Sarı' kodlu uyarıda, "Sağanak yağışların, kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir" denildi.


Meteoroloji, Marmara'nın genelinde de kuvvetli yağışın beklendiğini ifade etti.


Marmara bölgesi için yapılan uyarıda ise, "Yarın sabah saatlerinden itibaren Marmara bölge genelinde beklenen sağanak yağışların, bölgenin güney ve doğusunda (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik) kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" bilgileri yer aldı.

Dolarda yeni haftanın ilk rakamları

Altında yeni haftanın ilk rakamları: Gram altın ne kadar çeyrek kaç lira?

Yedi günlük ara tatil sonrası okullar açıldı İstanbul’da trafik durma noktasına geldi

FOTOĞRAF 6
Çok sayıda kente kar yağışı uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, aralarında İstanbul, Sakarya ve Kocaeli'nin de bulunduğu çok sayıda kentte sağanak yağışın beklendiğini bildirdi. Meteoroloji'nin açıklamasında bazı iller için ise kar yağışı uyarısı yapıldı.