Cüneyt Arkın'dan Halil Sezai'ye gönderme: "Şarkı söyleyerek sanatçı olunmaz"

Ünlü şarkıcı Halil Sezai tarafından öldüresiye dövülen 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'in darp görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından sanatçıyı adeta topa tuttu. Büyük usta Cüneyt Arkın da sosyal medya hesabından Halil Sezai'ye bir gönderme yaparak "Şarkı söyleyerek sanatçı olunmaz" dedi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Cüneyt Arkın

Ünlü şarkıcı Halil Sezai'nin Tuzla'da film çekimi için kiraladığı villanın önünde 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'i öldüresiye dövdüğü görüntüler sonrası sosyal medya ayağa kalktı.

Halil Sezai'nin yaşlı adamı öldüresiye dövdüğü görüntüler ortaya çıktı

Görüntülerde Sezai'nin yaşlı adama çok sert şekilde vurduğu ve ağza alınmayacak küfürler ettiği görülüyordu. Sosyal medyada ünlü şarkıcıya tepkiler gittikçe büyürken ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından sanatçıyı adeta topa tuttu.

Halil Sezai'nin dövdüğü yaşlı adam konuştu: Kalbim tıkalıydı, yerdeyken bile vurdu
Ünlü sanatçı Halil Sezai tarafından öldüresiye dövülen 67 yaşındaki Hüseyin Meriç olay anını anlattı. Star TV'ye açıklamalarda bulunan yaşlı adam, 'Kalbim tıkalıydı, yere oturmaya çalıştım. Otururken bile tekme tokatla vuruyordu...' ifadelerini kullandı.

Büyük usta Cüneyt Arkın da sosyal medya hesabından Halil Sezai'ye bir gönderme yaparak "Şarkı söyleyerek sanatçı olunmaz" dedi.

Halil Sezai'den yaşlı adama dayak açıklaması: Bana küfür etti

  • Cüneyt Arkın, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
  • Bir sanatçı sadece şarkı söyleyerek, film çekerek Türk halkına karşı görevini yapmış olmuş sayılmaz.Sanatçılar topluma örnek insanlar olması gerekir. Halka karşı onun sorumlulukları vardır. Özellikle gençlere örnek olmalılardır.

FOTOĞRAF 9
Ünlülerden yaşlı adamı döven Halil Sezai’ye tepki yağdı: Yazıklar olsun
Ünlü şarkıcı Halil Sezai tarafından öldüresiye dövülen 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'in darp görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Yaşlı adama ağza alınmayacak küfürler ederek tekme tokat vuran Sezai'ye tepkiler büyüyor. Ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından sanatçıyı adeta topa tuttu.