Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan yine rezil oldu

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan gafa doymuyor: Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in TBMM'de yemin etmediğini söyleyince sosyal medyada yine alay konusu oldu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Ayşenur Arslan - Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer

Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi programında Ayşenur Arslan, kimi zaman saldırgan ve iftira niteliğindeki söylemleri nedeniyle RTÜK'ten ceza alırken, kimi zaman da yaptığı gaflarla gündeme geliyor.

Bu kez de yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in TBMM'de yemin etmediği sözlerini sarfeden Ayşenur Arslan, sosyal medyanın diline düştü.

Ayşenur Arslan yine alay konusu oldu: Bakan Özer TBMM'de yemin etmedi
Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi programında Ayşenur Arslan, kimi zaman saldırgan ve iftira niteliğindeki söylemleri nedeniyle RTÜK'ten ceza alırken, kimi zaman da yaptığı gaflarla gündeme geliyor. Bu kez de yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in TBMM'de yemin etmediği sözlerini sarf eden Ayşenur Arslan, sosyal medyanın diline düştü.


Ayşenur Arslan'ın açıklamaları şöyle:

"Anayasaya göre, bakanlar Meclis'te yemin ederek göreve başlarlar. Ama, Milli Eğitim Bakanı, Ziya Selçuk gitti, yerine yardımcısı geldi, yeni Milli Eğitim Bakanı yemin bile etmedi. O tuhaf başkanlık rejimi anayasasına göre bile gereği yapılmıyor."

BAKAN ÖZER'İN YEMİNİ PAYLAŞILDI

Ayşenur Arslan'ın gafı sonrası, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in TBMM'deki yemini, kendisinin de yer aldığı konuşmasıyla birlikte sosyal medyada paylaşıldı.

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan'dan skandal sözler: Zenginin yatırım aracı dolar fakirlerin ahiret, cennet, sabır

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan SİHA ihracatlarını "yorumum çok cahilce olabilir" diyerek eleştirdi
Ayşenur Arslan, Halk TV'de sunduğu programda dünyanın övgüyle bahsettiği insansız hava araçlarının (İHA) yurt dışına ihraç edilmesini eleştirdi. Arslan'ın, Selçuk Bayraktar'a 'küçük damat' diyerek kendince alay ettiğini sanması dikkat çekti.

Halk TV sunucusu Ayşegül Arslan günlük dozajı açıkladı: Günde 100 kere laiklik demeliyiz

Halk TV'de, "Delirdin mi sen? Aşılamada ilk 25'te bile değiliz" diyen Ayşenur Arslan 1 dakika sonra özür diledi
Halk TV ekranlarında aşılama oranları üzerinden yorumlarda bulunan sunucu Ayşenur Arslan, iddiasıyla sosyal medyada alay konusu oldu.

Canlı yayın konuğunun, Türkiye'nin nüfusa oranladığımızda ilk 5'te olduğunu hatırlatması üzerine, 'Nasıl canım? Delirdin mi? Mümkün değil. Söz konusu değil. İlk 20'de kesin yok. Hatta 25'ten sonra geliyor.' ifadeleriyle karşı çıktı.

Halk TV sunucusu, bundan 1 dakika sonra özür dileyerek, Türkiye'nin yüzde 8'e varmasıyla aşı sıralamasında 7. sırada olduğunu belirtti.

Ayşenur Arslan ve Emin Çapa'nın Halk TV'de trollük yaptı: "Ali Erbaş Amerikan Hastanesi'nde tedavide" dedikten 1 dakika sonra kendini yalanladı
Halk TV'de Ayşenur Arslan ve Emin Çapa, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkında ortaya atılan 'Amerikan Hastanesi'nde tedavi görüyor' yalanını gündeme getirdi. Erbaş'ın şehir hastanesi yerine lüks ve özel hastaneyi tercih ettiğini belirten Arslan, birkaç dakika sonra 'Evet şimdi uyardılar. Amerikan Hastanesi'nde değilmiş, Ankara'eda öyle bir hastane yokmuş' dedi.

Ayşenur Arslan: Danışmanı olsam Kılıçdaroğlu’na 'sakın ha' derdim
Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, gazeteci Adem Metan'ın YouTube kanalında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Arslan, bugün seçim olsa Kılıçdaroğlu'na asla şans vermediğini dile getirdi. Arslan, 'Bugün seçim olsa Kılıçdaroğlu'nu şanslı görüyor musunuz?' sorusuna 'Hayır. Ben mesela Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olsam, ki bana danıştığı yok. Yani şimdi hakkını da yemeyim. Ona derim ki; ‘sakın ha, sakın ha!' ifadelerini kullandı.

İstanbul Barosu Başkanı Durakoğlu: ‘Bunak kadın’ ifadesi hakaret değil ama size söylenirse suç Ayşenur hanım
Halk TV'de yayımlanan 'Medya Mahallesi' programında sunucu Ayşenur Arslan ve İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Ayşenur Arslan'ın 'Bunak kadın ifadesi hakaret sayılır mı?' sorusuna Durakoğlu, “Hayır sanmıyorum” cevabını verdi. Arslan'ın “İyi tamam o zaman, benden söz ediliyor da” demesi üzerine ise Durakoğlu bu sefer “Ha o zaman suç, senden hiç bunak olur mu?” yanıtını verdi.




Halk TV ekranlarında Ayşenur Arslan'ın Karabağ'daki, 'Zafer' rahatsızlığı tepki çekti
Azerbaycan'ın Ermenistan işgalinden kurtardığı toprakları sebebiyle 10 Aralık günü Bakü'de Zafer Geçidi Töreni düzenlenmiş, törene şeref konuğu olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılmıştı. Halk TV ekranlarında sunucu Ayşenur Arslan'ın, günün gazetelerini yorumlarken, 'Türk birliği zaferi, Bakü'de zafer, Türk'ün Karabağ gururu, Türk'ün gücü' gibi manşetlerden duyduğu rahatsızlık tepki topladı.