Nedret Ersanel'e TVNET'te yeni görev

TVNET Akıl Odası programının yapımcılığını yürüten Yeni Şafak Köşe Yazarı Nedret Ersanel, TVNET'te yeni bir görev alacak. Gazeteci Ersanel, bugünden itibaren TVNET Program Müdürü olarak sorumluluk üstlenecek.

Haber Merkezi Tvnet
Nedret Ersanel

Türkiye'nin saygın haber kanallarından TVNET, çok sayıda yenilikle birlikte bir yeniliğe daha imza atıyor. Gazeteci Nedret Ersanel, bugünden itibaren TVNET Program Müdürü olarak görev alacak.

TVNET'te Akıl Odası programının yapımcılığını üstlenen Nedret Ersanel, aynı zamanda Yeni Şafak Köşe Yazarı olarak gündeme ilişkin analizlerini kaleme alıyor.

Nedret Ersanel'in yazıları için tıklayınız

'Kalıcı katkılar sağlayacak'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, görev değişimine ilişkin gelişmeyi, "Kurumumuza kalıcı katkılar yapacağına inandığımız arkadaşımıza hoş geldin diyor, başarılar diliyorum" ifadeleriyle değerlendirdi.

  • Akıl Odası'na imza atıyor
  • TVNET ekranlarında izleyiciyle buluşan “Akıl Odası" programı zengin içeriği ve seviyeli tartışma konularıyla diğerlerinden ayrılıyor. Programı hazırlayan gazeteci-yazar Nedret Ersanel, hâkim medyanın belli bir siyasi fikri empoze etmeye çalıştığını belirterek “Akıl Odası, gücünü aldığı bu toprakların derdini anlatıyor. Amacımız, bakış açısını değil gözü değiştirmek. Bunu da yakalayabildiğimiz özel resimleri üst üste koyup yeni resimler elde ederek yapıyoruz” diyor.
  • Akıl Odası'ndan dünya cok farklı