Taha Duymaz'ın annesiyle paylaşım yaptığı sözleri yürekleri yaktı: Depreme yatakta yakalanmış

Deprem sonrası günlerce Hatay'da enkaz altında aranan Taha Duymaz'dan acı haber gelmişti. Taha Duymaz ve kardeşi Melek'in cansız bedenine ulaşılmıştı. Günlerdir bir umut enkazdan sağ çıkmaları beklenen Duymaz kardeşlerin ölüm haberi yürekleri yakmıştı. Taha'nın vefatının ardından abla Semiha sosyal medyaya veda etmişti. Bu kez paylaşım Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı Ragıp Narin'den geldi.

Haber Merkezi Diğer
Genç fenomenden geriye fotoğrafları kaldı.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depreme Hatay’da yakalanan, enkaz altında kalan isimlerden biri de sosyal medya fenomeni Taha Duymaz olmuştu. Duymaz'ın cansız bedenine günler sonra ulaşılmıştı. Enkaz çalışmalarından sık sık paylaşım yapan Duymaz'ın arkadaşı şarkıcı Ragib Narin, hayatını kaybeden genç fenomenin annesiyle pozunu paylaştı. Ragib Narin paylaşımında şunları yazdı:

"Taha'nın emaneti"

"Taha kadar Meryem annemi de soran olmuş. Merak etmeyin o iyi oluyor çok şükür, çünkü oğlunun cennette olduğuna çok emin ve bir fani genç olarak oranın buradan çok daha güzel olduğuna ikna ettim kendisini. Aynı zamanda Taha'nın en büyük amacı seni mutlu görmek dedim, onu üzmek yok diye o bana Taha'nın emaneti.


"Hayattaki gibi"

Bu arada ufak bir parantez Taha depreme yatakta yakalanmış. Yorgana sarılı bulunmuş vücudu tertemiz hiç şişmemiş ve kokusuz şekilde. Tıpkı hayattaki gibi."


Taha Duymaz'dan geriye kalan eşyalar ailesine teslim edildi

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz depremde hayatını kaybetti

Fenomen genç Taha Duymaz'ın ablası isyan etti: Allah aşkına susun