Isla resmen Fenerbahçe'de! Isla kimdir?

Fenerbahçe Isla'yı resmen açıkladı. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe Mauricio Isla'yı transfer ettiğini resmen açıkladı. Peki Isla kimdir?

Haber Merkezi AA
Mauricio Isla Fenerbahçe'de

Mauricio Isla kimdir? Fenerbahçe Kulübü, Şilili futbolcu Mauricio Isla'yı transfer etti. Taraftarlar ise Isla kimdir, nasıl oyuncudur merak ediyor

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, İtalya'nın Cagliari takımında forma giyen tecrübeli sağ bekle ve kulübüyle her konuda anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Isla, kulüp binasında 3 yıllık sözleşmeye imza atarken, yanında Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ahmet Önder Fırat ve futbol takımının İdari Menajeri Hasan Çetinkaya da bulundu.

Şilili futbolcu, Fenerbahçe'de 2 numaralı formayı giyecek.

Fenerbahçe tarihinin 2. Şilili futbolcusu olan Isla, Juventus'la 2 Serie A şampiyonluğu, Şili Milli Takımı'yla da 2015 ve 2016'da Copa America'yı kazandı.

Isla, geçen sezon Cagliari formasıyla Serie A'da 34 maçta 1 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

İşte Fenerbahçe'nin yeni transferi Isla!
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Cagliari'de forma giyen Mauricio Isla'yla anlaşmaya vardı. Özellikle hazırlık maçlarında savunmada yaşanan problemi çözmek isteyen yönetim, Şili'li futbolcuyu İstanbul'a getirdi.