Bilim Kurulu Üyesi Ahmet Demircan koronavirüse yakalandı

Türkiye Acil Tıp Derneği (TATD), Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi, Gazi Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Demircan'ın koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Haber Merkezi DHA
Prof. Dr. Ahmet Demircan

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi ve Gazi Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Demircan’ın koronavirüse yakalandı.

Türkiye Acil Tıp Derneğinin (TATD) Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Gazi Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi ve Türkiye Acil Tıp Derneği Yönetim kurulu üyeliği yapmış değerli Prof. Dr. Ahmet Demircan hocamızın Kovid-19 hastalığına yakalandığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Tedavisi devam eden hocamıza acil şifalar diliyor, en kısa sürede tekrar sağlıkla aramızda görmeyi umut ediyoruz" denildi.


Bilim Kurulu üyesi Demircan: Virüs Türkiye geneline yayıldı iyileştikten sonra tekrar enfekte olunabilir

Sağlık Bakanlığı 20 Eylül koronavirüs tablosunu açıkladı: Ağır hasta sayısı yine arttı

Sağlık Bakanı Koca koronavirüs aşısı hakkında açıklama yaptı: Bu yılın sonunda...
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsle mücadelede son durumu ve alınan yeni kararları açıkladı. Açıklananın ardından aşı çalışmalarına da değinen Bakan Koca Türkiye'de 6 farklı aşı denemelerinin yapıldığını belirterek, ''Bu yılın sonuna kadar aşı faz çalışmaları yapılan aşılardan en az birinin faydalı olacağına ve aşının koronavirüse karşı kullanılmaya başlayacağına inanıyorum'' dedi.