Muş TOKİ arsa kura sonuçları canlı yayında açıklanıyor

TOKİ Muş arsa kura sonuçları başvuruların tamamlanmasıyla birlikte sorgulanıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ "İlk Evim İlk İş Yerim Projesi" kapsamında, arsa için 1 milyon 177 bin 56, iş yeri için 73 bin 135 başvuru yapıldığını açıkladı. 5 bin 500 arsa kontenjanının verildiği Muş müstakil ve hisseli arsa kura çekilişleri 3 Şubat Cuma günü gerçekleştiriliyor. Peki Muş TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Muş arsa kura çekiliş sonuçları nereden nasıl öğrenilecek? İşte detaylar.

Haber Merkezi Yeni Şafak
TOKİ Muş müstakil hisseli müşterek arsa kura sonuçları

TOKİ arsa başvurusu sona erdi. Proje kapsamında arsa için 1 milyon 177 bin 56 başvuru yapıldığını kaydeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Müstakil arsa için 956 bin 79, müşterek arsa için 220 bin 977 başvuru oldu. İş yeri için ise 73 bin 135 başvuru var. Şimdiden hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. Peki Muş TOKİ arsa başvurusu sonuçları ne zaman açıklanacak? Muş TOKİ 2022 arsa başvuru sonuçları isim listesi nereden açıklanacak?

Muş TOKİ arsa kura sonuları ne zaman açıklanacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim projesiyle 85 günde 71 ilde 182 bin 599 evin sahibini belirledik. Şimdi sırada arsalarımız var. Alt yapısı hazır 1 milyon arsamızın kuralarını çekmeye yarın başlıyoruz" dedi. Muş TOKİ arsa kuraları 2 Şubat'ta çekilecek.

Muş TOKİ arsa kuraları saat kaçta çekilecek?

Muş arsa kuraları ise 2 Şubat 2023 Perşembe günü saat 13.30'da başlayacak.

Muş TOKİ arsa kura çekiliş sonuçları nasıl öğrenilir?

TOKİ kura çekimi hakkında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Murat Kurum, "Kuralarımız noter huzurunda, şeffaf bir şekilde ve canlı yayın olarak TOKİ’mizin resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek." dedi. TOKİ Muş arsa kura çekilişleri canlı yayını kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden izlenebiliyor. Bu hesaplara Twitter ve Facebook üzerinden erişebilir ya da aşağıdaki bağlantı üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/embed/Jh8HxQ_zpi4

MUŞ TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

MUŞ TOKİ KURA SONUÇLARI

Muş TOKİ arsa kuraları nasıl çekilecek?

Kura noter huzurunda TOKİ denetiminde çekilecek. Başvuru sahipleri arasında "Hak Sahibi Belirleme Kurası", noter huzurunda, TOKİ yetkilileri denetiminde çekilecek. Kura yeri ve programı TOKİ'nin internet sayfasında açıklanacak.

Kurada, hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 5 iş günü sonrasında başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilecek.

TOKİ Muş’ta arsalar nerede?

Muş TOKİ kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ başvuru ücreti ne zaman geri alınacak?