Tufanbeyli Seçim Sonuçları 2024 - Adana Tufanbeyli Belediye Başkanı Kim Oldu? 31 Mart Tufanbeyli Oy Oranları Sonuçları

Tufanbeyli yerel seçim sonuçları, 31 Mart seçimleri nedeniyle bir hayli merak konusu. Adana'nın kalabalık nüfusuna sahip ilçelerinden biri olan Tufanbeyli’de belediyeyi kim kazandı, Esenyurt belediye başkanı kim oldu? Tufanbeyli hangi partide? soruları ilçe sakinleri tarafından 2024 yerel seçim nedeniyle sorgulanmakta. İşte Adana Tufanbeyli yerel seçim sonuçlarına ilişkin detaylar.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Tufabeyli

Tufanbeyli yerel seçim sonuçları 2024 son dakika verileri ile gündemdeki yerini koruyor. 31 Mart Pazar günü yapılacak Türkiye yerel seçimlerinde vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçesi için oy kullanacak. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde il ve ilçe belediye başkan adaylarının yanı sıra il meclis üyesi ve mahalle muhtar adayları belirlenecek. Türkiye'nin 81 ilinde kurulacak sandıklarda oy verme işlemi saat 17:00 itibariyle sona erecek.

Tufanbeyli Yerel Seçim Sonucu 31 Mart 2024

Tufanbeyli Belediyesi seçim sonuçlarının yanı sıra ilçelerdeki yerel seçim sonuçlarını incelemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz:

SEÇİM SONUÇLARI 2024

https://www.yenisafak.com/yerel-secim-2024/widget/tum-sonuclar?platfor

Adana TUFANBEYLİ Belediye Meclis Üyesi Sonuçları - Yerel Seçim 31 Mart 2024

Tufanbeyli 2019 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları

AK PARTİ - Remzi Ergü %49.3

CHP - Ahmet Aktürk %49.0

BBP - Mehmet Öztürk %0.54

SAADET - Gazi Keskin %0.49

VATAN - Mahmut Yılmaz  %0.24

Tufanbeyli 2024 Yerel Seçim Belediye Başkanı Adayları

Cumhuriyet Halk Partisi Ahmet Aktürk - (Adana / Tufanbeyli)

Adalet ve Kalkınma Partisi Ekrem Keçe - (Adana / Tufanbeyli)

Bağımsız Adaylar Güssüm Kafadar - (Adana / Tufanbeyli)

Bağımsız Türkiye Partisi Mahmut Ulun - (Adana / Tufanbeyli)

Zafer Partisi Mehmet Gül - (Adana / Tufanbeyli)

Adana Tufanbeyli Yerel Seçim Belediye Başkan Adayları 31 Mart 2024

Tufanbeyli Hakkında

Adana'nın Tufanbeyli ilçesi, şehrin kuzeyinde yer alır ve Toros Dağları'nın eteklerinde bulunur. Coğrafi olarak dağlık bir yapıya sahip olan ilçe, zengin ormanlık alanlara ve doğal güzelliklere ev sahipliği yapar. Nüfusun büyük çoğunluğu genellikle dağ köylerinde yaşamakta olup, tarım ve hayvancılıkla uğraşırken, ormancılık da ekonomiye katkı sağlar. Tarihi açıdan, Tufanbeyli'nin kökenleri antik çağlara kadar uzanır ve çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Roma ve Bizans dönemlerinde önemli bir yerleşim yeri olan ilçe, Osmanlı İmparatorluğu döneminde de stratejik bir konuma sahipti. Günümüzde, doğal güzellikleri ve tarihi mirasıyla dikkat çeken Tufanbeyli, turizm potansiyeli olan bir bölgedir.


Seçim 2019 | Adana Tufanbeyli Yerel Seçim Sonuçları - CANLI

Adana Tufanbeyli Seçim Sonuçları Oy Oranı 2023