Bülent Kar:Manisa 5 yıl sonra tamamen değişecek

Manisa Belediye Başkanlığı görevine yeniden talip olduğunu açıklayan Bülent Kar,'2009 yılında Manisa'dan ayrılan bir vatandaşımız 5 yıl sonra tekrar Manisa'ya geldiğinde gördüklerine hayret edip şaşıracak.'iddiasında bulundu.

İha
Bülent Kar:Manisa 5 yıl sonra tamamen değişecek

Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, yapılan anketlere göre halkın yüzde 50'sinin belediye hizmetlerinden memnun olduğunu, yeni dönemde tekrar belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Manisa'daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı yemekte önemli açıklamalarda bulunan Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, göreve yeniden talip olduğunu söyledi.Tecrübeli bir ekiple çok başarılı hizmetlere imza attığını belirten Kar, 'Manisalılar bana güvenirlerse bu görevi bir dönem daha sürdürmek istiyorum.'dedi. Kar, Manisa'nın 5 yıl sonra tamamen değişeceğini iddia ederek,

'2009 yılında Manisa'dan ayrılan bir vatandaşımız 5 yıl sonra tekrar Manisa'ya geldiğinde gördüklerine hayret edip şaşıracak. Geldiği yerin Manisa olup olmadığını soracaktır. Böyle hızlı bir gelişme, hızlı yatırımlar, proje ve programlarımız var. Manisa'nın hak ettiği yerde olmadığı kanaatindeyim. Manisa her bakımdan potansiyeli yüksek bir şehir.'diye konuştu. Manisa'nın Türkiye'nin hatta dünyanın önemli şehri haline gelebileceğini söyleyen Kar, Manisa'nın Avrupa'daki güzel şehirler arasına girebileceğini ifade etti.

MALTASPOR TESİSLERİ PARK YAPILACAK

Belediye Başkanı Bülent Kar yeni belediye binasın ihale tarihinin belli olduğunu da açıkladı. Kar, Laleli'de yapılacak hizmet binasının ihalesinin 7 Ekim günü yapılacağını ifade etti. Bina tamamlanınca Manisa belediyesinin 50 yıllık ihtiyacının karşılanacağını kaydeden Kar, Maltaspor tesislerinin bulunduğu 16 bin metre karelik alanın kamulaştırılıp park yapılacağını ifade etti. Kar, yapılacak diğer faaliyetler konusunda bilgi verirken 'Anfi Tiyatromuz 24 Ekim'de güçlü eser ve yeni bir oyunla açılacaktır. Bunlar bizlerin hayalleri idi şimdi gerçekleştirme aşamasına gelindi. Önümüzde yapılacak çok işimiz var.'dedi.

Başkan Kar'ın ardından Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç teşekkür konuşması yaptı.