
|
İnönü Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak maçı İngiliz Graham Poll yönetecek.
|
SPOR YAZARLARI
|
Önce emniyet
Külahları öne koyma zamanı geldi
|
|
|
KARA HAREKATI ZOR
Fırtına yüzünden bölgedeki görüş mesafesinin birkaç metreye kadar düştüğü bildiriliyor. Kuveyt sınırında maksimum görüş mesafesi ise 200 metreye kadar düştü. Askerî uzmanlar kum fırtınasının yüksek teknolojiye sahip araçlara ve askerlere zarar vermesi nedeniyle, kara harekatının kısa bir süre için ertelenebileceğini belirtiyorlar.
BAŞKAN Bush'un, Saddam Hüseyin'e ülkeyi terketmesi için verdiği 48 saatlik ültimatomun dolmasına az süre kala, Abraham Lincoln uçak gemisinden kalkan Amerikan uçakları, Irak'ta uçuşa yasak bölgenin batısını bombaladı.
Fransız Nouvel Observateur: Azor'da biraraya gelen ABD, İngiltere ve İspanya liderlerinin, "gemileri batmış, ücra bir adaya sığınmış 3 denizciye" benzediklerini yazdı.
TBMM'ye sunulan yeni tezkerede hava sahasının ABD'ye yalnızca "transit uçuş" için açılıyor olması, İncirlik Üssü'nün kullanılamayacağı anlamı taşıdığından bu birliklerin Türkiye'yi terketmesi gündeme gelebilecek. u
Sağlık Bakanlığı Diyarbakır'a ilaç, serum ve aşı sevkiyatı başlattı
|
|

Powell'dan çirkin oyun
ABD Dışişleri Bakanı Colin Powell, önceki akşam yaptığı oyunla Türkiye'yi 'tezkere' konusunda zor durumda bıraktı
ABD ile anlaşma sadece siyasî ve askerî
BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, 59. Hükümet'in kuruluşundan sonra ilk yurt gezisini Çorum'a yaptı.
Amerika hep diktatörleri destekledi
IRAK'A özgürlük getireceği iddiasında bulunan Amerika'nın Ortadoğu'dan Afrika'ya, Asya'dan Latin Amerika'ya kadar pekçok ülkede diktatörlük rejimine destek verdiği ve hiçbir ulusa özgürlük getirmediği kaydediliyor.
Kuzey sınırında göç dalgası
Binlerce kişi, başta Musul ve Kerkük olmak üzere kentlerden dağlık bölgelere kaçıyor. Kuzeye yönelen mülteciler Türkiye sınırına yakın çadır kamplar kuruyor.
|
|
 |
|
PİYASALAR
|
| Dolar |
1.715.000 |
| Euro |
1.815.000 |
| Altın (Cum.) |
126.000 |
| Borsa |
9.908 |
|
Türkiye'de Hava
|
| Adana |
6 / 17 |
| Ankara |
-3 / 5 |
| Bursa |
0 / 8 |
| Diyarbakır |
3 / 10 |
| Erzurum |
-10 / 0 |
| İstanbul |
1 / 8 |
| İzmir |
2 / 10 |
| Trabzon |
1 / 5 |
|