AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
 
spor
Kazanırsak ne oluru düşünün!
Milli Takım Baş Sorumlusu, "Futbolculara şunu söylüyorum. Ya kaybedersek düşüncesinden uzaklaşın. Bu düşüncedekiler çok önemli işler yapamaz. Bunun izahını biz veririz. Sizler nasıl kazanırız düşüncesinde olunuz" dedi.

SPOR YAZARLARI

Güray Soysal :
Futbolun güzelleşmesi için
TAHRİKÇİYE KARŞI TAVIR - SOLUN SAĞDUYUSU
12 Eylül'ün en büyük mağdurlarından DİSK, 'etnik' provokasyonlara izin vermemek için 12 Eylül'ü protesto mitinginlerine katılmıyor.
KAVGAYA HAYIR
Türkiye'nin iç çatışmalara sürüklenmek istendiğini belirten DİSK Başkanı Süleyman Çelebi, "Dün nasıl 'Türk milliyetçiliği' adı kullanılarak gerçekleştirilen eylemlerin karşısında yer aldıysak, bugün de aynı şekilde 'Kürt milliyetçiliği' adı kullanılarak ülkeyi bir Türk-Kürt kavgasına sürüklemek isteyenlere açıkça karşı çıkıyoruz" dedi.

Profesyonel ordu kuruyor
IKDP Lideri Barzani, sayıları 70 binlere ulaşan peşmergeleri düzenli orduya dönüştürüyor. Peşmergeleri profesyonelleştirmek için gönüllülük çağrısı yapan Barzani, orduya alacağı kişilere 1300 ila 1700 dolar arasında maaş verecek.

Neyin kavgasını veriyorsunuz
"Terör var diye katı yasalar çıkartmak isteyenler Türkiye'nin demokrasiden geri adım atmasını hedefliyor. Hepimiz aynı kaderi paylaşan insanlarız. Çanakkale'deki şehitleri kaldırıp konuşturma imkanı olsa, hepsi farklı lehçelerle konuşacaktır. Öyleyse neyin mücadelesini veriyorsunuz? Allah bir, Peygamber bir, Kur'an bir, mücadele cepheniz bir..."

'Virüs Ali' internetin ahlakını düzeltecek!
Çernobil, MyDoom kurdu, Sobig.F ve netsky gibi virüslerin ardından sanal âlem ilk kez bir ahlâk virüsüyle karşı karşıya. "Yusuf Ali" adlı yeni virüs, bulaştığı bilgisayara zarar vermeden porno sitelerine girmeyi önlüyor.

 
Anneannesi müslüman
Eski Ermeni Patriği Kalutsyan'ın Türklerle akrabalığı tartışılırken, şimdiki Patrik Mutafyan'ın anneannesinin Müslüman olduğu iddia edildi. Bu bilgi Ermeni cemaati içerisinde yıllardır konuşuluyor.
Bu hayran bakışlar İstanbul'a
İtalya'da bir Türk müzik topluluğunun konserini izledikten sonra, dinlediği müziğin büyüsüne kapılıp Anadolu'yu karış karış gezen Uruguaylı sanatçı Myriam Quiolla, aradığı reçeteyi İstanbul'da bulduğunu söylüyor.
Kamyon gibi otobüsler
Sakarya'da 14 kişinin ölümüyle sonuçlanan otobüs faciası, otogarlardaki görüntüleri gündeme getirdi. Firmalar, yolcu çekmek için, iki ton yük sınırı olan otobüslere dört tonu aşkın yük alarak, adeta kamyon gibi kullanıyor.
En güçlü markanız İstanbul
KOBİ toplantısı için Türkiye'ye gelen İngiliz ve İspanyol strateji uzmanları, İstanbul'un Türkiye'den çok daha güçlü bir marka olduğunu söylediler.
9 Eylül 2005
Cuma
PİYASALAR
Dolar 1,3350
Avro 1,6580
Altın (Cum.) 130,50
Borsa 31.485


HAVA DURUMU
Adana 21 / 34
Ankara 13 / 25
Bursa 16 / 29
Diyarbakır 16 / 32
Erzurum 6 / 19
İstanbul 19 / 28
İzmir 20 / 32
Trabzon 17 / 23

Nijer'de Çocuklar Açlıktan Ölüyor

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

 
 
Y A Z A R L A R
  Hayrettin Karaman :   Taha Kıvanç :
İktidarın üç mesele ile imtihanı 6-7 Eylül'de ne oldu? (3)
  Ali Bayramoğlu :   Sami Hocaoğlu :
Kürt'ten Türk'e, sağdan sola... Dişlileri yağlayarak
"milli öğütüm"e devam
  Fehmi Koru :   Fatma K. Barbarosoğlu :
Uyanık olma zamanı   Dili bulmak, dil ile yol almak
  Bekir Hazar :     Fehmi Koru :
M.Ali Önel duvar yıktırıyor! Guess who's coming to dinner
  EDİTÖR'E MESAJ    
Her türlü görüş, düşünce ve önerilerinizi doğrudan gönderin...    
 
Mesaj Formu | Abone Formu | Künye | Online İlan
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED