|

Rus devlet televizyonu İngiltere Büyükelçiliğinin adının değiştirilmesini istedi

Rusya devlet televizyonundaki bir yayında Vladimir Putin'in bu yıl sonunda konuşlandıracağı Sarmat füzesi onuruna İngiltere Büyükelçiliğinin adının değiştirilmesi çağrısında bulunuldu. Sunucular İngilizleri en iyi nasıl utandıracağını tartışırken seyircilerden gelen öneriye göre İngiltere Büyükelçiliğinin yeni adının 'Sarmat Meydanı' olabileceği tartışıldı.

09:13 - 24/06/2022 Cuma
Güncelleme: 09:33 - 24/06/2022 Cuma
Yeni Şafak
Rus devlet televizyonunda Moskova'daki İngiltere Büyükelçiliğinin adının 'Sarmat Meydanı' olarak değiştirilmesi önerisinde bulunuldu
Rus devlet televizyonunda Moskova'daki İngiltere Büyükelçiliğinin adının 'Sarmat Meydanı' olarak değiştirilmesi önerisinde bulunuldu

Rus devlet televizyonu Rossiya 1'de sunucu olan Yevgeny Popov ve Olga Skabeyeva, seyircilerden gelen önerilere kulak vererek Moskova'daki İngiliz Büyükelçiliği adresinin 'Sarmat Meydanı' olarak değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

'SARMAT GERÇEKTEN İYİ BİR İSİM'

Yayında İngiltere'nin Ukrayna'ya karşı bu kadar uzun süre devam eden savaşta büyük bir sorumluluğunun olduğu dile getirilerek milletvekili Aleksey Zhuravlyov, "Sarmat gerçekten iyi bir isim." dedi. Sunucular bu cevaba gülerek yanıt verdiler.

#Rusya
#Putin
#İngiltere
#Moskova
#tehdit
2 yıl önce