|

Rent a car arayanlar için Vivi

Rent a car firmaları denildiğinde hemen akla bölgenizdeki havalimanlarında yer alan oto kiralama şirketleri geliyor öyle değil mi ? İnternetten fiyatlara bakalım, araştıralım dediğinizde ise binlerce araç kiralama sitesi sizi bekliyor olacak.

Yeni Şafak
18:31 - 28/04/2016 Perşembe
Güncelleme: 23:44 - 26/05/2016 Perşembe
Diğer


Yurt dışında çok yaygın olan araç kiralama rezervasyon sistemi artık Türkiye'de. Vivi.com.tr ile rent a car firmalarını karşılaştırın, güvenilir şirketlerden araba kiralayın. Online araç kiralama sistemi ile otelinizi ayırtır gibi aracınızı ayırtmanız mümkün.



Vivi

sistemli ve sağlam bir platform olarak hizmet vermektedir. Oto kiralama firmaları bu sisteme dahil olarak daha fazla müşteri kazanmaya çalışmaktadır. Firmalar Türkiye'nin tüm illerine yayıldıkları için sadece İstanbul, Ankara, İzmir değil tüm Türkiye'de araç kiralama hizmeti alabiliyorsunuz. Üstelik Yakıt, Vites, Segment ve diğer özelliklere göre de karşılaştırma imkanı sağlayan vivi'de online araç kiralamak sadece 1 dakika. Vivi sistemi online çalışır ve istediğiniz saat ve günde araç bulmanızı sağlar. Fiyatlar güncel, araç müsaitlikleri aktif güncellenmektedir.



İnternetten araç kiralamak bu kadar kolay!



UGR Teknoloji tarafından geliştirilen bu yazılım 2 senedir Türkiye'de aktif olarak hizmet vermektedir. Yaz ayların gelmesiyle araç kiralama taleplerinin çok fazla olmasından dolayı, bu hizmeti kullanarak güven içinde işlemlerinizi yürütebilirsiniz.



Kiralamak istediğiniz tarih ve lokasyonu seçtikten sonra karşınıza çıkan araçları karşılaştırıp, 2. Aşamada ekstralarınızı seçin ve bilgilerinizi girin. Ön ödeme yaparak aracınızı ayırtın. Araç rezervasyonunuzu internetten yapmak istemiyorsanız çağrı merkezi üzerindende rezervasyon yaptırabiliyorsunuz.





Rezervasyon yaptıktan sonra online olarak kiralamanızı takip edebilir, tek tık ile değiştirebilir ücretsiz iptal edebilirsiniz. Yapısı sayesinde mobil, tablet ve masaüstü tüm tarayıcılardan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca filtreleme ve karşılaştırma sistemi çok geniş olduğu için size en uygun aracı bulmanıza yardımcı oluyor. Şuan sistemde Türkiye'ye yayılmış 100lerce şube bulunuyor. 1 sene içinde tüm Türkiye'de olacaklarını belirten yönetim kurulu başkanı Uğur Çoban, sürekli vivi'yi geliştiridiklerini en uygun ve en iyi hizmeti vermek için var gücleri ile çalıştıklarını söylüyor.



Çok iyi bir şekilde çalışan bu sistemin diğer özelliği ise, sıkça sorulan sorular bölümü. O kadar gelişmişki aklınıza takılabilecek tüm soralara cevap veriyorlar. Örneğin, araç nasıl teslim alınır, iade edilir, gerekli evraklar nelerdir vb gibi. Bir çok soruyu cevaplamışlar. Mutlaka sıkça sorulan soruları ziyaret etmelisiniz.



Vivi.com.tr ile araba kiralamak çok kolay!



Tek tek siteleri gezmekle, firma aramakla uğraşmayın. Kafanız rahat olsun, vivi'yi şimdi deneyin.En iyi fiyat garantisi ile hizmet veren vivi; o kadar iddalı ki, bu firmanın aracını daha uygununa bulamayacağınızın garantisini veriyor.



Araba ihtiyacı olan herkesin çok seveceği bir uygulama vivi. Çok beğendiğimiz vivi'yi tavsiye ediyoruz. İnternetten kiralık araba bulmak hiç bu kadar pratik ve kolay olmamıştı. Ayrıca ekonomik, orta, üst, lüks sınıflara hitap eden çok fazla seçenek olmasıda başka bir artısı.



#otomobil
#kiralık
#rent a car
8 yıl önce