|

Asus ZenFone Zoom: 'Optik' zumlu kamerafon!

Asus, öyle bir akıllı telefon hazırlıyor ki, cebinde fotoğraf makinesi taşımak istemeyenler için bire bir...

Yeni Şafak ve
17:28 - 3/09/2015 Perşembe
Yeni Şafak

IFA 2015'in en etkin katılımcılarından birisi olan Asus, yeni ürünlerini birer birer tanıtmaya devam ediyor. Gerçi yeni dediğimize bakmayın. Çünkü tanıtılan ürünlerin pek çoğu aslında bu yılın başlarında karşımıza çıkan ama henüz satışa sunulmayan modeller.



İşte bu telefonların pek çoğunu IFA 2015'e beraberinde getiren Asus da bir nev'i '

hafıza tazelemesi

' yapıyor. Dikkatimizi çeken toplamda üç tane akıllısı var Asus'un, bunlardan ikisini önceki haberlerimizde paylaştığımız için bir kez daha tekrar etmiyoruz:



>>

>>


Bu haberimize konu olan model ise

Asus ZenFone Zoom

ismini taşıyor. İsminden de belli olduğu üzere kamera odaklı bir telefon kendisi. Yani kamerafon. Ama diğer özelliklerinin de kamerasından pek aşağı kalır yanı yok doğrusu. Bildiğimiz gibi bundan önce Samsung olsun (Galaxy K Zoom), Nokia olsun (Lumia 1020) ana akım üreticiler içerisinde benzer modeller çıkaranlar olmuştu ama Asus için bu model bir ilk olma anlamını taşıyor.






Önce genel bir bakış atalım, sonra da

zum

yapacağız:








Gelelim kamerasına*:






Başta da belirttiğimiz gibi normalde ikinci çeyrekte çıkması gerekiyordu bu modelin ama Eylül ayına geldik halen yok. Asus fuara getirdiğine göre muhtemelen eli kulağında olsa gerek. Fiyatı -eğer bir değişiklik olmazsa- 400 dolar olacak bu arada.



#asus
#akıllı telefon
#android
#fotoğraf
#ZenFone Zoom
#ifa 2015
9 yıl önce