|

Galaxy Note 5'e direkt rakip: LG G4 Note

Android dünyasının en sadık müşteri çemberini oluşturan Samsung'un Note serisinin karşısına doğrudan çıkmaya hazırlanan LG, kendi Note'u için düğmeye bastı.

Yeni Şafak ve
17:32 - 1/09/2015 Salı
Güncelleme: 14:33 - 1/09/2015 Salı
Yeni Şafak

Samsung'un en karakteristik serisi bildiğimiz gibi Note serisi. Bu sayede tabletfon ismini verdiğimiz yeni bir konseptin oluşmasını sağlayan Samsung bunun yanısıra akıllı telefon ekranlarının da büyümesinin yolunu açtı. Haliyle de akıllı telefon dünyasında iPhone'un ertesinde en önemli yeniliğin Note serisi olduğunu söylersek yanlış olmaz.



-----------


----------


İşte 2011 yılında satışa sunduğu ilk Note'ta çiçeği burnunda Note 5'e kadar geçen 4 yıl içerisinde hem kendisine ciddi bir pazar sağlayan hem de daha da önemlisi Android dünyasının en sadık müşteri çemberini oluşturan Samsung'un Note serisinin karşısına doğrudan çıkmaya hazırlanan LG, kendi Note'u için düğmeye bastı.







ABD patent ofisinden

modelin ismi LG G4 Note olacak. (Ki bu ismi nasıl alabildi anlamış değiliz?) Modelin görseli bile yayımlandı ama teknik özelliklerinin ne olacağı henüz belirsiz. Gerçi muhtemelen LG'nin sonbahar bombası olacağını düşünüyoruz ki bu da +/- 5.5-inç dolaylarında 2K ekran, Snapdragon 810 yongaseti, 4GB RAM vb. gibi üst seviye bileşenler demek. Tabi ki stylus'unu ve onunla birlikte kullanılacak yazılımsal uygulamaları da atlamayalım.



Velhasıl görüntüsü geldiğine göre kendisi de fazla uzakta olamaz. Kimbilir belki de IFA Fuarı'nın cicilerinden birisi de o olacak.





#lg
#samsung
#lg g4
#note 5
#akıllı telefon
#android
#lg g4 note
9 yıl önce