|

HTC çözümü 'iPhone'laşmakta' buldu: HTC Aero

Tarihinin en zor günlerini geçiren HTC'nin 'kahramanı' eğer karşımıza böyle çıkacak olacak muhtemelen bir fiyaskodan öteye gitmeyecek.

Yeni Şafak ve
15:07 - 25/08/2015 Salı
Güncelleme: 15:12 - 25/08/2015 Salı
Yeni Şafak

Bildiğimiz gibi HTC cephesinde işler oldukça uzun zamandan beri karışık. 3 yaşına yaklaşan One M7 ile birlikte iyi bir çıkış yakalasa da üzerine gelen haleflerinde hem tasarımı aynen devam ettirdiği hem de donanımsal açıdan da kayda değer bir yenilik getirmediği için iyiden iyiye bocalamaya başlayan firma haliyle her yeni çeyrekte zarar üstüne zarar açıkladığından



Bir yandan Asus'a satılabileceği yönünde

beri yandan aynı One M7 gibi yeni bir 'kahraman konsept' oluşturmanın peşinde HTC. İşte bu konseptin ne olacağı, neye benzediği en nihayetinde görüntülendi:



model, geçenlerde sizinle

başlıklı haberimizde paylaştığımız modelin aynısı. Sadece O2 mi? Hayır. Ondan da önce karşımıza Hero ve Aero kodları ile çıkmıştı hatırlarsak. İşte tüm bunlar aslında aynı model.Yani son kod adı ile:

HTC A9

.







İlk bakışta iPhone klonu zannettiyseniz inanın yalnız değilsiniz. Biz de ilk gördüğümüzde '

bildiğimiz iPhone bu

' demiştik. Üstelik yuvarlak hatları ve dahası anten çizgilerine kadar...



Modelin öngörülen teknik özelliklerine baktığımızda 5.5-inç (2560x1440) hafif kavisli ekran, MediaTek Helio X20 yongaseti ve ona eşlik edecek 4GB RAM ile karşılaşıyoruz.

belirtiliyor ki açıkçası gördüğümüz kadarıyla bu kameradan bir mucize beklemek mümkün değil. Haliyle ya görüntüler sahte (ki umarız öyledir de HTC yine One M'deki gibi gerçekten özgün bir tasarımla gelir) ya da...







'Ya da' demeyelim en iyisi. Temennimiz HTC'nin gerçekten fark yaratacak bir tasarımla gelmesi.







#htc
#akıllı telefon
#android
9 yıl önce