|
CIA’in FETÖ’cü suikastçısı...

Mevlüt Mert Altıntaş adlı FETÖ'cü polis, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'u öldürürken, onun kurşunlarının hedefinde Ankara ile Moskova'nın yakınlaşması vardı. Son dönemde iki ülke arasında hızla gelişen ilişkilerden en fazla rahatsızlık duyan devlet mi; ABD'dir.



“Rus büyükelçisine yönelik suikast, kimin işine yaraması için düzenlendi?” sualinin cevabı da aynı devleti işaretliyor!



CIA'in FETÖ'cü suikastçısı/fedaisi/teröristi; Türkiye ile Rusya arasında yeni bir krize yol açmak için silahını ateşledi:



Buna mukabil, Kanlı Oyun “çok çabuk” bozuldu…



Ankara ile Moskova benzer iki açıklama ile büyükelçiye suikastın “iki ülke arasındaki yakınlaşmayı hedefleyen bir provokasyon” olduğunu vurguladılar.



FETÖ'cü polisin tetikçisi olduğu derin cinayet; Türkiye, Rusya ve İran'ın Moskova'da yapacağı Halep Zirvesi'nden bir gün öncesinde işlendi…



Buna karşılık zirve iptal edilmedi; dün gerçekleştirildi ve “Suriye ortak bildirisi” kabul edildi.



*


Fetullahçı suikastçının, Rusya büyükelçisini vurduktan hemen sonra kullandığı replikler daha önce benzerleri bilinen “hedef şaşırtmaya” yönelik sözlerdi!



Tekbir getirmesi yahut “Halep'teki katliamın intikamını almakla” alakalı cümleleri, bu derin suikastın arkasındaki güç odaklarını yani ABD-CIA-FETÖ gerçeğini itina ile gizlemek içindi.



Amerikan devleti; tam beş yıldır “kayıkçı kavgası” yapıp aslında Zalim diktatör Esed rejiminin ayakta kalması için çok çaba sarf etti. ABD'nin maşası FETÖ de “Beşar Esed kalsın, Erdoğan gitsin” cephesindeydi!



Hal böyle iken; Fetullahçı fedainin herkesi “ters köşeye yatırmaya çalışan” repliklerinin zerre inandırıcılığı yoktu…



On yıl evvelinde Danıştay'daki saldırıyı planlayanlar da Alparslan Arslan'a silahını ateşledikten hemen sonra “tekbir getirmesini” tembih etmişlerdi; “avukat” olan tetikçi, tekbir getirmeyi unutmuştu!



Tansel Çölaşan, Danıştay'daki cinayet esnasında katilin “Allahuekber” dediğini iddia etse de işbu saldırıda yaralanan Danıştay üyesi hanımefendi tekbir getirilmediğini söylemişti.



“Avukat” Alparslan Arslan'ın meslektaşı ve “çok yakın arkadaşı” Kemalettin Gülen, Fetullah Gülen Locaefendi'nin amcasının oğludur! Bu iki kanka “cinayetten bir yıl öncesine kadar” Paralel Kaynak Holding'in avukatları arasındaydı!



Danıştay Saldırısı'na hayli uzun bir süre “bu mercekten” yani Paralel Yapı bağlantılı olarak bakılmadığı için de derin gerçekler “kolaylıkla” hasıraltı edilmişti!



*


Önceki akşam, Rusya Büyükelçisi'ne düzenlenen silahlı saldırıdaki FETÖ bağlantısını özenle “gizlemeye çalışanlara” tanık olduk!



“Katil, Nusra Cephesi'ne mensup bir radikal İslamcı!” diye kesin hüküm verenler derin suikasttan hemen sonraki dakikalarda “Türkiye-Rusya ilişkileri çok büyük yara alacak” şeklinde konuşurlarken aslında temennilerini dile getirdiler!



Dünkü Baronsal Hürriyet'in ilk sayfasında “Katil Çevik Kuvvet polisi çıktı” patlağı ile birlikte katilin “Nusra Cephesi sloganı attığı” da vurgulanıyordu!



Hürriyet, suikastçının FETÖ mensubu olduğu gerçeğinin üzerini örtmüştü. Önceki gece kısa süre içinde katilin FETÖ bağlantıları ortaya çıktığı ve de kesinleştiği halde Hürriyet ilk sayfasında bu hakikati okuyucularından gizliyordu!



Derin suikastın arka planındaki ABD-CIA gerçeğini ise Aydın Doğan'ın Hürriyet'i asla yazmaz! Bunun ima edilmesi dahi Hürriyet'te yasaktır!



*


Gerçekleştirdiği suikastın hemen ardından öldürülen “CIA'in Maşası” Paralel Katil, polislik sınavındaki soruları önceden alanlardan…



Yani, sınav hırsızlığı sonucunda “polis” olanlardan!



FETÖ'cü Altıntaş, 15 Temmuz günü Diyarbakır'da görevli iken sonrasındaki iki gün için izin almış, Ankara'nın yolunu tutmuştu!



FETÖ'nün “etki ajanlarından” kaçak Abdullah Bozkurt, Rusya'nın Ankara büyükelçisine yapılan suikasttan iki gün önce twitter'da

“Türkiye'deki elçilikler artık güvende değil”

diye yazmıştı!



Fetullahçı polis Mevlüt Mert Altıntaş'ın “izin kâğıdına” yazdığı adresteki “ev” kime ait?



Firardaki Mister Bozkurt'a ait olduğu ortaya çıktı!


#FETÖ
#sUİKAST
#Mevlüt Mert Altıntaş
#CIA
7 yıl önce
CIA’in FETÖ’cü suikastçısı...
“Çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin; İsmet Paşa’ya bile çıkmış”
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?