|
Üzerinde “Pensilvanya” yazan çan!

ister Locaefendi'nin yandaşı ve yalakası Nazlı Ilıcak, 15 Temmuz darbe girişiminin soruşturması kapsamında dün gözaltına alındı. Uzun bir süredir FETÖ'yü “korumak ve kollamak” gayesiyle klavye sallıyordu. “Pensilvanya'da Bugün” adlı gazetede Paralel tezlerin, illüzyonların, iftiraların dublajını yaptı. Kaçak Paralel Savcı Zekeriya ile kartopu bile oynadı.



*


27 Aralık 1997 tarihinde yani 28 Şubat sürecinde Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın “Ulusal Uzlaşma” Ödül Töreni'nde kürsüye çıkıp “Siyasi Baba”sı dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e ve de “Paralel Hoca”sı Gülen'e methiyeler yağdıran Nazlı Ilıcak'tan başkası değildi!



O törende 28 Şubat darbesinin siyasi lokomotifi Demirel ile Refahyol'a “Beceremediniz, gidin” diyerek 28 Şubatçı generallere destek veren Mister Gülen yan yana oturuyordu. Gülen, başı önde vaziyette “Acayip mahcup, fevkalade saygılı ve karıncaezmez bir Hocaefendi”yi oynuyordu!



Demirel'in, vakfın tertiplediği törene katılması dönemin ABD Büyükelçisi tarafından talep edilmişti!



N.Ilıcak, kürsüden Gülen'e “Hocam, davanız zaafa uğrayabilir diye sakın üzülmeyin! O dava nice gönülleri tutuşturmaya devam ediyor” diye sesleniyordu!



Gülen'in “davası”nın aslında nasıl bir “dava” olduğu…



O geceki törenden tam on altı yıl sonra yaşanan 17-25 Aralık 2013 tarihli Paralel Darbe Girişimi ile ayan beyan ortaya çıktı!



Nazlı Ilıcak, 17-25 Aralık'ın candan destekçisi olarak Paralel sahnede yer aldı…



Bitmedi: O törenden on dokuz yıl sonra 15 Temmuz 2016'da bu defa da FETÖ'nün askeri darbe girişimi patladı.



1966'da CIA ajanı Graham Fuller tarafından bir Gladyo Projesi olarak temeli atılan FETÖ tam ellinci yılında askeri darbeye kalkıştı!



Bağımsız Türkiye, FETÖ eliyle ABD tarafından işgal edilmek istendi…



“Karıncaezmez” bir “Hocaefendi” diye sunulan FETÖ liderinin talimatıyla; Meclis, Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Özel Harekât binaları bombalandı, 250'ye yakın masum insanımız taammüden katledildi.



Böylelikle, Gülen'in söz konusu “dava”sının “dini cemaat” kamuflajıyla sahneye konulan ve Haçlı Siyonist Cephesi'nin namı hesabına İslam'a karşı yürütülen çok gizli/sinsi bir “dava” olduğu gerçeği tümüyle aşikâr hale geldi.



*


Dünyanın dört bir yanındaki FETÖ okulları, CIA'in kanatları altında serpilip büyüdü, her tarafı sardı. Bu okullar için Süleyman Demirel (Cumhurbaşkanlığı döneminde) kolaylık sağlanması için kimi yabancı devletlerin liderlerine mektup yazdı.



Demirel ile Gülen arasında bir de

“loca”

kardeşliği olduğu yıllar sonra ortaya çıktı.



“Morrison Süleyman” 1950'li yılların tam ortasında DSİ'nin Genel Müdürlüğü'ne getirilirken eş zamanlı olarak mason locasına girdi. Gülen'in masonluğa girişi ise 1975 yılındadır. CIA'in kurduğu Moon tarikatının Türkiye'deki ilk temsilcisi olan Kasım Gülek'in aracılığıyla, Fetullah Gülen mason locasına dâhil olmuştur.



*


Türkiye Büyük Locası'nı 1981-1986 yılları arasında yöneten “Büyük Üstad!” Şekür Okten ile Süleyman Demirel “mason ikizi”dir!



Demirel'in matrikül numarası 48, Okten'in ise 49'dur…



Aynı gün aynı “tekris” töreninde masonluğa giren sadece iki kişi varsa; bu ikiliyi “mason ikizi” olarak tanımlıyorlar! Masonlukta “ikizlerin birbirlerine daha fazla bağlı olmaları” gerekiyor!



6 Haziran 1985 tarihinde İsrail Büyük Locası'na bağlı olarak kurulan Telaviv'deki 73 sayılı “Nur” Locası; dönemin Türkiye Büyük Locası “Büyük Üstadı” Şekür Okten ile

TESEV

'in kurucularından Jak Kamhi'nin katılımıyla (bu ikili tarafından) açılmıştır!



Peki, 1996-1998 yılları arasında TSK'nın Telaviv Askeri Ataşesi olarak görev yaptığı dönemde oradaki Nur Locası'na giren “zat-ı muhterem!” kimdir?



El Cevap: 15 Temmuz Paralel Darbe Girişimi'nde ön planda yer alan, şu anda tutuklu bulunan eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk!



Mister Öztürk'ün Telaviv'de bulunduğu dönem 28 Şubat 1997'yi de kapsadığına göre; Org. İsmail Hakkı Karadayı o tarihteki MGK toplantısından birkaç gün önce İsrail'i ziyaret ettiğinde Akın Öztürk de Telaviv'de olmalıdır!



Locaefendi'nin darbecisi Öztürk'ün 15 Temmuz gecesinden beri aranmakta olan FETÖ'cü damadı Yarbay Hakan Karakuş mu; önceki gün tutuklanmıştı. İfadesinde, ne kadar “masum” olduğunu anlatmış! Malum 1 dolarları da “artan para üstü” diye biriktirmiş!



*


Aydın Doğan'ın kankası Tarhan Erdem, 15 Temmuz Paralel Darbe Girişimi'nden hemen önce “7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri gayrı meşrudur. Artık oy vermeyeceğim” diye bozuk çalıyordu! Böyle durumlarda “Çocuktan al haberi” diyoruz!



Tarhan Erdem, TESEV'in kurucularındandır. TESEV'i fonlayan NED ise CIA tarafından inşa edilmiştir. CIA ajanı Graham Fuller'ın yetiştirmesi Henry Barkey'in 15 Temmuz'un sabahında İstanbul'a geldiği ortaya çıktı! O gün, gizli toplantı yapan 17 kişinin arasında Barkey de vardı! Barkey'i sahaya süren, Gülen'in “kefili” Fuller'dır!



CIA ajanı Barkey, Büyükada'da kaldığı otelden ayrılırken resepsiyondaki görevliye üzerinde

“Pensilvanya”

yazılı bir

“çan”

bırakmış!


#Nazlı Ilıcak
#FETÖ
#Darbe Girişimi
8 yıl önce
Üzerinde “Pensilvanya” yazan çan!
X’e kısıtlama an meselesi
Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek
Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti
Bir bu eksikti...
IBAN veren esnafın katli vacip mi?