Milli Savunma Bakanı Akar ve Genelkurmay Başkanı Güler Libya'nın başkenti Trablus'ta

Milli Savunma Bakanı Akar ve Genelkurmay Başkanı Güler, mutabakat muhtırası kapsamındaki faaliyetleri incelemek için Libya'nın başkenti Trablus'a ziyaret gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Güvenlik, Askeri İşbirliği Mutabakat Muhtırası kapsamında yapılan faaliyetleri yerinde incelemek üzere Libya'nın başkenti Trablus'u ziyaret etti.

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından tanınan meşru Libya Hükümeti'nin Savunma Bakan Yardımcısı Selahaddin en-Nemruş, Genelkurmay Başkanı Korgeneral Muhammed eş-Şerif ile Türkiye'nin Trablus Büyükelçisi Serhat Aksen ve diğer Türk ve Libyalı yetkililer tarafından karşılanan Akar, tören kıtasını selamladı.

Törenin ardından, Bakan Akar ve Genelkurmay Başkanı Güler, mutabakat kapsamında oluşturulan Savunma Güvenlik İşbirliği ve Eğitim Yardım Danışma Komutanlığına gitti.

GÜNDEM
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Libya'da: Libyalı kardeşlerimiz için yapılması gereken ne varsa yapacağız

Almanya Dışişleri Bakanı çelik yelek giydi

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, görüşme yapmak üzere geldiği Libya'da çelik yelek giymesi gözlerden kaçmadı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/08/17/01/07/resized_a32ec-5cf5af98clipboard17agustos20201259.jpg

GÜNDEM
Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK komuta kademesi Oruç Reis'e refakat eden askeri gemilerin komuta edildiği Donanma Komutanlığında

GÜNDEM
Milli Savunma Bakanı Akar: Hiçbir müdahale karşılıksız kalmadı ve kalmayacak

GÜNDEM
Milli Savunma Bakanı Akar, Libya'da Mehmetçik'le bir araya geldi

GÜNDEM
Ankara'da kritik zirve: Milli Savunma Bakanı Akar, Libya ve Malta'nın içişleri bakanlarıyla üçlü toplantıda bir araya geldi