TOKİ 100 bin konut arsa başvurusu başladı! İşte sosyal konut arsa başvuru şartları ve ödeme planı

TOKİ arsa e devlet başvuruları vatandaşların gündeminde. 250 bin sosyal konut başvuruları devam ederken, cumhuriyet tarihinen en büyük konut projesinin diğer ayağı olan arsa ve işyeri başvuruları 10 Ekim itibariyle başladı. Kampanya kapsamında ilk 2 yılda 100 bin arsanın satılması öngörülüyor. Arsasını alacak vatandaş, kendi evini devlet desteğiyle yaptırabilecek. Projede 17 şehirde 5 bin konutluk kısmın temeli 25 Ekim’de Cumhurbaşkanı Erdoğan katılacağı törenle atılacak. Aylık hane geliri 16 bin Türk lirasının altında olan vatandaşlar TOKİ arsa başvurusu yapabilecek. TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? 2022 TOKİ arsa başvurusu nereden yapılır, şartları neler? Kimler TOKİ arsa başvurusuna başvurabilir? TOKİ İlk Evim Arsa başvuruları merak edilenleri.

TOKİ arsa başvurusu nasıl, nereden yapılır? TOKİ konut arsa başvuru şartları neler, kimler başvurur, başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ İlk Evim Arsa Projesi ile arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için başvurular bugün başlıyor. TOKİ sosyal konut projesi kapsamında arsa ve iş yeri başvurusu bugün itibarıyla başladı. Elektrik, su ve stabilize yol altyapıları tamamlanmış, imar planı yapılmış ve inşaat yapmaya hazır 1 milyon arsa ile 10 bin iş yeri için başvuru 7 Kasım'a kadar sürecek. TOKİ iş yeri başvurusu e-Devlet ve banka üzerinde yapılabilecek, TOKİ arsa başvurusu sadece Ziraat Bankasından yapılacak. Peki TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa başvuru şartları nelerdir? TOKİ arsa başvurusu nereden yapılıyor?

TOKİ arsa başvurusu ne zaman?

TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ arsa taksitleri ne kadar?

TOKİ arsa ödemeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ arsalara inşaatlar ne zaman başlayacak?

TOKİ arsa başvurusu müşterek oluyor mu?

TOKİ arsa başvuru şartları neler?

TOKİ arsa başvuru gelir durumu nedir?

TOKİ arsa başvuru ücreti ne kadar?

ÖZGÜN
TOKİ satılık arsa listesi 2023! İşte TOKİ arsa yerleri, fiyatları ve ödeme planı

ÖZGÜN
TOKİ İlk Evim Arsa başvuruları e devlet yapılacak! İşte 10 soruda TOKİ arsa başvurusu merak edilenler