Yatırımcının gözü altında: Gram ve çeyrek altın kaç liradan alınıp satılıyor?

Yatırımcıların gözü sürekli altın fiyatlarında. Koronavirüs salgınına ilişkin açıklamalarla fiyatlarda yaşanan hareketlilik sonrası çeyrek altının fiyatının ne kadar olduğu gram altının kaç liradan işlem gördüğü de merak konusu oldu. İşte 15 Eylül altın fiyatları ve çeyrek altın ile gram altının fiyatında son durum..

Haber Merkezi Yeni Şafak
15 Eylül altın fiyatları..

ABD ve Rusya'nın yaptığı aşı açıklamaları, ABD ile Çin arasındaki gerilimler, ABD işsizlik oranı açıklamaları ile altın fiyatları hareketli günler geçirmeye devam ediyor.

Altın fiyatlarındaki hareketlilik sonrası yatırımcılar kadar düğün yapacaklar da çeyrek altının fiyatının ne kadar olduğunu, tam altının kaç liradan alınıp satıldığını, gram altının fiyatında son durumu merak ediyor.

15 Eylül sabahında altın fiyatları şöyle oldu..

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın fiyatları 15 Eylül Salı gününe dolar TL kurundaki yukarı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte yükselişle başladı. Gram altın saat 08.30’da 473 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Çeyrek altın fiyatları 15 Eylül Salı günü tıpkı gram altın fiyatları gibi yükseliş seyrini sürdürüyor. Çeyrek altın fiyatları saat 08.30’da 766 lira alış ve 776 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

FOTOĞRAF 13
Çeyrek altınla yarışıyor: Koronavirüs sonrası talep patladı, gramı 700 liradan arı zehri ihraç ediliyor
Manisa'da, hobi olarak başladığı arıcılığı geliştiren Murat Almışlar, gramı çeyrek altınla yarışan arı zehri üretti. Gramı yurt dışına 700 TL, kilogramı ise 700 bin TL'ye satılan arı zehri özellikle Avrupa ülkeleri tarafından büyük ilgi görüyor.

Altın (ONS) FİYATI

Alış fiyatı: 1.966,78

Satış fiyatı: 1.967,18

CUMHURİYET ALTINININ FİYATI NE KADAR?

Alış fiyatı: 3.057,60

Satış fiyatı: 3.090,00

YARIM ALTIN KAÇ LİRA?

Alış fiyatı: 1.528,80

Satış fiyatı: 1.550,90

FOTOĞRAF 12
Altın kaplamalı gümüşlere talep arttı: Sadece alan biliyor
Eskişehir'de düğün sezonunun açılmasıyla birlikte altın almak isteyenler, yükselen fiyatlar nedeniyle altın kaplamalı gümüş takıları tercih etmeye başladı. Gümüşçü Kübra Karaca, "Bunların altın kaplamalı gümüş olduğunu sadece alan biliyor. Çünkü dışarıdan hiçbir şekilde belli olmuyor" dedi.