Bakan Şimşek'ten fiyat istikrarı mesajı: Programımızı kararlılıkla uyguluyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kayseri'de reel sektör ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Bakan Şimşek, fiyat istikrarını merkeze alan bütçe disiplinini ve sürdürülebilir cari açığı hedefleyen ekonomi programını kararlılıkla uyguladıklarını belirtti.

Haber Merkezi AA
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kayseri'de reel sektör ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiklerini belirterek, "Türkiye Yüzyılı'nda ekonomimiz, yerelde başlayan kalkınmayla değer üretmeye devam edecek" ifadesini kullandı.


Şimşek, sosyal medya hesabı X'ten, Kayseri'de gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin paylaşımda bulundu.


https://twitter.com/memetsimsek/status/1760307715115499617?ref_href=tws

Fiyat istikrarını merkeze alan, bütçe disiplinini ve sürdürülebilir cari açığı hedefleyen programlarını kararlılıkla uyguladıklarını belirten Şimşek, şunları kaydetti:

"Toplumun geniş kesimleri tarafından sahiplenilmesi, programımızın başarısını pekiştirecektir. Bu çerçevede, her fırsatta ülkemizin dört bir yanında ekonomi politikalarımızın hedeflerini ve sonuçlarını anlatıyoruz. Manisa, Bartın ve Kocaeli'den sonra bugün de Kayseri'de reel sektör ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldik. Türkiye Yüzyılı'nda ekonomimiz yerelde başlayan kalkınmayla değer üretmeye devam edecek."



Karadeniz'deki 7 milyar metreküplük rezerv ekonomiye kazandırılırsa Türkiye'ye 600 yıllık enerji sağlar: Doğalgaz ve petrol gibi değil

Kamu bankaları tüm ATM’leri tek bir ATM’de topladı: 500 milyon dolar cepte kalacak

Bakan Bolat'tan ihracatçılara yeni paket müjdesi