Google çeviri aracını kullanın! Google translate ile çeviri yapın

Google translate aracı ile rahatlıkla çeviri yapabilirsiniz. Kullanıcılar artık çok zorlandıkları makaleleri güncellenen translate aracılığı ile çevirebilecekler. Sizler de Google’ın sizin için hazırlamış olduğu çeviri programını kullanmak istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi Diger
Google çeviri aracılı ile istediğiniz çevirileri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz

Google çeviri ile istediğiniz tüm makaleleri artık kolayca çevirebilirsiniz. Yeteri kadar İngilizce bilgisi bulunmayan ve yazılanları anlamakta zorlanan kullanıcılar, Google çeviri özelliğini kullanabilirler. Yapacakları birkaç basit işlemle birlikte ister kelimeleri çevirebilir isterse de tam bir makaleyi çevirebilirler. İşte Google çeviri hizmeti…

Google çeviri için tıklayınız

HEDEF 103 DİLDE AKILLI ÇEVİRİ YAPMAK

Bu güncelleme ile Google Translate'in, son 10 yıldakinden çok daha fazla geliştiğini, ancak bunun sadece bir başlangıç olduğunu da kaydeden Pichai, “Google Search'de Google Translate App ve web sitesinde 8 dil çifti ile başlangıç yapıyor olmamıza ragmen, nihai olarak Google Translate'e erişebileceğiniz her yerde Nöral Makine Çevirisi'ni 103 dile çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

'GÖÇMENLERİN ÇOK İŞİNE YARIYOR'

Etkinlik sırasındaki sohbetimizde Türkiye'nin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Sundar Pichai, 2015'te Google Translate'te Arapça'dan Almanca'ya çevirinin toplam çeviriler içerisinde patlama yaptığına dikkat çekti. Pichai, büyük insan hareketliliği yaşanırken Google Translate'in göçmenlerin çok işine yaradığını vurguladı.