AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: CHP zihniyeti İstanbul'da kara çakıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, İstanbul'da yaşanan kar felaketi sırasında İngiliz Büyükelçi ile yemek yiyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Büyükelçi ile görüşmenin saklanmak istediğini vurgulayan Akbaşoğlu, "Burada aslında olup biten hadise, CHP zihniyetinin İstanbul'da tam manasıyla kara çakıldığı gerçeğidir." dedi.

​AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kent genelinde kar felaketi yaşanırken, İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott ile yemek yemiş, kendisine yöneltilen tepkileri de umursamadığını söylemişti.

Konuya ilişkin TBMM'de düzenlendiği basın toplantısında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 'CHP zihniyetinin İstanbul'da tam manasıyla kara çakıldığını' vurguladı.

"OLGULAR YERİNE ALGILARLA SİYASET YAPIYORLAR"

Siyaseti, hakikatin ve hizmetin değil hakaretin ve algının aracı olarak görenlerin de mevcut olduğunu söyleyen Akbaşoğlu, "CHP'li belediye yönetiminin 1 hafta önce meteorolojinin uyarılarına rağmen gerekli tedbirleri almayarak, İstanbulluyu maruz bıraktığı durum, hepimizin gözü önünde cereyan etti. Burada aslında olup biten hadise, CHP zihniyetinin İstanbul'da tam manasıyla kara çakıldığı gerçeğidir. Olgular yerine algılarla siyaset yapıldığı, İstanbul'da yaşanan hadiseler bir kez daha ortaya koydu" diye konuştu.

GÜNDEM
AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: CHP zihniyeti İstanbul'da kara çakıldı

"KILIÇDAROĞLU ACABA İMAMOĞLU'NA HESAP SORDU MU?"

Akbaşoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçildikten sonra İngiltere'ye gittiğini belirterek, şunları kaydetti:

GÜNDEM
İYİ Parti'li Erhan Usta Ekrem İmamoğlu'na arka çıktı: Erdoğan da bakanlar da yemek yiyor