"AK Parti'den daha fazla konut yıktık" diyen CHP İBB Grup Başkanvekili Doğan Subaşı bir türlü sayı veremedi

Katıldığı canlı yayında AK Parti döneminden daha fazla konut yıktıklarını söyleyen CHP İBB Grup Başkanvekili Doğan Subaşı, "Ne kadar yıktınız?" sorusu üzerine zor anlar yaşadı. Subaşı, sunucu Mehmet Akif Ersoy'un "Ne kadar konut yıktınız? Neden sayı veremiyorsunuz? Bunlar belirli değil mi?" şeklinde yönelttiği sorulara, "Sayı verebilecek durumda değilim. Hazırlıklı gelmedim. Ama AK Parti döneminden daha fazla konut yıktık." sözleriyle cevap verdi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Doğan Subaşı-Mehmet Akif Ersoy

İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı, katıldığı canlı yayında İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Habertürk yayınına konuk olan Subaşı, AK Parti'den daha fazla konut yıktıklarını söyledi.

"Sayı verebilecek durumda değilim"

Subaşı, Mehmet Akif Ersoy'un "Ne kadar yıktınız?" sorusu üzerine "Sayı verebilecek durumda değilim. Ama AK Parti döneminden daha fazla konut yıktık." diyerek konuyu geçiştirmeye çalıştı.

"Sayıyla ilgili bir hazırlıkla gelmedim"

Subaşı, Ersoy'un "Ne kadar konut yıktınız? Neden sayı veremiyorsunuz? Bunlar belirli değil mi?" şeklindeki sorusunu ise şöyle cevapladı:

"Sayıyla ilgili bir hazırlıkla gelmedim açıkçası. Sayılar üzerinden bir konuşma yapacağımı düşünmedim."


İstanbul'un en yaşlı konutlarının olduğu Fatih'te kentsel dönüşüme 'Şehir Plancıları Odası' engeli

TOKİ projesini mahkemeye vererek durduran CHP'li Karabağlar Belediye Başkanı: Kentsel dönüşüm yapın elinizi tutan mı var?

CHP'liler Yalova'daki kentsel dönüşüm karşıtı protestolarda en ön saftaydı: Sizi buradan çıkaramayacaklar