Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 'geçmiş olsun' telefonu

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı İzmir’deki deprem nedeniyle arayarak "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Haber Merkezi İHA
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu etti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Aliyev, Azerbaycan’ın Türkiye’ye her türlü yardımı göstermeye hazır olduğunu belirtti.

İzmir Valisinden deprem ile ilgili ilk açıklama: Gereksiz kimse trafiğe çıkmasın kan ihtiyacı yok

Kandilli'den son dakika açıklaması: 30-40 km fay kırıldı, deprem sonrası tsunami oldu

Ege Denizi'nde yaşanan deprem sonrası operatörlerden ücretsiz konuşma ve internet hizmeti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu'ndan İzmir'deki depremle ilgili açıklama: İzmir'de ulaşım ve iletişim sıkıntısı yok

İzmir'de 6,6 büyüklüğünde deprem

Son dakika İzmir'de korkutan deprem: İzmir'de kaç büyüklüğünde deprem oldu?

Ürküten görüntüler: Denizin metrelerce çekilmesi sonrası tekneler karaya oturdu
İzmir'de 6,6 şiddetindeki depremin ardından kimi yerlerde taşkın meydana gelirken, kimi yerlerde de deniz metrelerce çekildi. Teknelerin karanın üzerinde durduğu görüntüler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Alaçatı'da deprem, denizin metrelerce çekilmesine neden oldu
İzmir Seferihisar merkezli 6,6 şiddetindeki deprem sonrası Alaçatı ve Seferihisar sahillerinde denizin metrelerce çekildiği görüntüler vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Enkazda kalanlar "Burda kimse var mı" çağrısına çığlıkla cevap verdi
Yıkılan binalarda mahsur kalanları kurtarabilmek için vatandaşlar seferber oluyor. Vatandaşların enkaz çevresindeki 'Burada kimse var mı?' çağrısına depremzedeler çığlıkla karşılık verdi.

İzmir'de bir kısmı çöken binalar görüntülendi
Ege'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonucu İzmir'de bir kısmı çöken çok katlı apartmanlar vatandaşlar tarafından görüntülendi.

İzmir'deki enkazdan ilk görüntüler
Ege'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonucu İzmir'de yıkılan çok katlı binadan ilk görüntüler geldi. Enkaza ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

Alsancak'ta deprem nedeniyle bina çöktü iddiası
Ege merkezli meydana gelen deprem sonrası sosyal medyada servis edilen görüntülerle İzmir'in Alsancak ilçesinde bir binanın çöktüğü iddiası ortaya atıldı.

İzmir'de şiddetli deprem: İstanbul'da da hissedildi
Ege ve Marmara Bölgesi'nde hissedilen çok şiddetli bir deprem meydana geldi. Korkutan deprem, İzmir, Balıkesir, Aydın ve İstanbul'da da hissedildi. Depremin büyüklüğünü AFAD 6,6 olarak duyurdu.