Bakırköy'de korkutan anlar: Yer altı kabloları alev alev yandı

İstanbul Bakırköy’de yol üzerindeki bir mazgalın altında bulunan yer altı kabloları alev alev yandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve elektrik ekipleri sevk edildi. Kablolardan geçen elektriğin kesilmesiyle yangın da söndü.

Haber Merkezi İHA
Mazgaldan yükselen alevleri ve gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.

İstanbul'daki olay, dün saat 17.00 sıralarında Bakırköy Florya Mahallesi Germeyan Sokak’ta yaşandı. Kaldırım kenarındaki mazgalın altında bulunan yer altı kabloları bir anda yanmaya başladı. Mazgaldan yükselen alevleri ve gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.

Bu sırada kaldırım kenarında arabası park halinde olanlar, yangını büyüme ihtimaline karşı arabalarını yol kenarından kaldırdı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve elektrik ekipleri sevk edildi. Kablolardan geçen elektriğin kesilmesiyle yangın da söndü.

FOTOĞRAF 17
Antalya'da mahalleliyi canından bezdiren metruk ev yangınları muhtarı isyan ettirdi: İnsanlar evinde uyuyamaz oldu
Antalya'da tarihi evlerin bulunduğu bir mahallede metruk evin yanışı korku dolu anlara neden oldu. İtfaiyenin dar sokaklar nedeniyle girmekte güçlük yaşadığı yangında, söndürme işlemleri yapılırken metruk evde çökmeler yaşandı. Mahalle muhtarı, “Tarih yanıyor. İnanın insanlar artık evinde uyuyamaz oldu. Bunun çözümünü istiyoruz" diyerek yardım istedi.