Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'den meydan okudu: Bay Kemal CHP’nin başına bela olmaktan ayrılacak mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'in Kiraz ilçesinde belediyenin düzenlediği yemekte konuştu. Erdoğan, bir CHP'linin kendisiyle görüştüğü iddialarına sert çıktı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na meydan okudu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Bakın çok açık net, diyorum ki eğer böyle bir şey olduysa ben Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum. Bay Kemal CHP’nin başına bela olmaktan ayrılacak mı ayrılmayacak mı? O da kendini ortaya koysun.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerçekten Bay Kemal olmak kolay değil
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinde Kiraz Belediyesi tarafından düzenlenen programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Gerçekten Bay Kemal olmak kolay değil. Bunun için önce bürokrat olarak SSK'yı batıracaksın. Siyasete girecek verdiğin her sözden döneceksin. Kaset komplosu ile partin çalkalanırken önce aday olmayacağım diyecek ertesi gün sözünden döneceksin' ifadelerini kullandı.

Suriye'ye kaçmaya çalışıyorlar ama oraya kaçamayacaklar. Çünkü ona göre oralarda farklı stratejiler uyguluyoruz, oralarda farklı tedbirler aldık.

Yedi düvele karşı verdiğimiz mücadele ile ülkemizi içine düşürülmek istenen sinsi oyundan kurtarmayı başardık.

Palet fabrikası ile ilgili her türlü yalanı söylüyor, satılan bir şey yok.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de müjdeyi verdi: Tarıma dayalı sanayi bölgesi kurulacak