Duygulandıran fotoğraf: Ölen sahibinin tabutunun başından biran olsun ayrılmadı

Amasya’nın Taşova ilçesinde gazete dağıtıcılığı yapan; Samsun’da hastanede yoğun bakım servisinde kalbi durması sonucu vefat eden Murat Dönmez’in cenazesinde gözyaşları sel olurken, köpeği Bali de tabutun başından bir an olsun ayrılmadı.

Haber Merkezi İHA
Ölen sahibinin tabutunun başından biran olsun ayrılmadı.

Taşova’da çok sevilen ve ilçenin Türkiye Gazetesi dağıtıcısı Murat Dönmez (44) Samsun’da tedavi gördüğü hastanede yoğun bakım servisindeyken kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Murat Dönmez için Taşova Merkez Cami önünde cenaze namazı kılındı.

MEZARLIĞA KADAR PEŞİNDEN GİTTİ
Dönmez’in yıllardır yanında olan köpeği Bali de sahibinin tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı. Bali’nin sahibi Doğu Mahallesi mezarlığında toprağa verildi. Bali de mezarlığa kadar peşinden gitti.

FOTOĞRAF 17
Kar tanelerinin etkileyici yapıları göz kamaştırdı
Hava kütlelerinin sıcaklık ve nem oranlarına göre çeşitli şekiller alan kar taneleri, eşsiz görüntüler oluşturuyor.

FOTOĞRAF 15
Geleceğin yiyeceği: Yenilebilir böcekler gıda kıtlığına alternatif olabilir
Doç. Dr. Davut Ümit Şirin, artan nüfusun gıda ihtiyacını karşılayabilmek için alternatif olarak 'yenilebilir böcekleri' göstererek, “Günümüzde yaklaşık 2 milyar insan böceklerle besleniyor. Farklı toplumlarda var olan bu beslenme alışkanlığının gıda krizine çözüm olarak düşünülmesi ve yenilebilir böcek yetiştiriciliğinin hızla büyüyen bir sektör olması hiç de şaşırtıcı değil" dedi.

FOTOĞRAF 11
'Kem gözlere karşı' yapıldığına inanılan tarihi eserler görücüye çıktı: 'Uzak dur' mesajı dikkat çekti
İzmir'deki kazılarda bulunan "koruyucu gözlerle" bezeli Tunç Çağı'ndan kalma tarihi eserler ziyaretçisiyle buluştu.