Ekrem İmamoğlu’nun '2020'de açılacak' dediği Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler hattı ışığı göremiyor

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, 2020 yılında hizmete gireceğini açıkladığı, Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler hattı arap saçına döndü. İmamoğlu'nun yaklaşık iki senedir 'çok yakında hizmete girecek' dediği füniküler hattı bir türlü bitirilemedi. Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler hattının neredeyse yarısına denk gelen 850 metrelik kısmı AK Parti döneminde tamamlanmıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu

AK Parti döneminde hattın 850 metrelik kısmı tamamlanan Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküleri CHP'li İBB tarafından bir türlü sonlandırılamadı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküleri'nin 2020 yılında bitirileceğini duyurmasının üzerinden iki sene geçti. Ancak füniküler bir türlü tamamlanamadı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2022/08/29/05/03/resized_b9735-db913286rumelihisarc3bcstc3bcac59fiyanfc3bcnikc3bcler.jfif

İmamoğlu 3 Aralık 2020 tarihinde fünikülerin temmuz ayında hizmete gireceğini "yapımı hızla devam ediyor" diyerek duyurdu.

GÜNDEM
İBB AK Parti'ye ait bir projenin daha üzerine çöktü

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2022/08/29/05/06/resized_7dad4-47e1c847fbuug7owaaeupfi.jfif

TEMMUZDAN EKİME ERTELEDİ

Bu tweet'ten 5 gün sonra Ekrem İmamoğlu, temmuz ayında hizmete gireceğini söylediği fünikülerin ekim 2021'de açılacağını ifade etti.

GÜNDEM
İBB, AK Partili Fatih Belediyesi'nin projesinin üstüne çöktü: Yine kendi pankartını asıp algı yaptı

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2022/08/29/05/08/resized_2b708-4785796dfbuug9axgaafdos.jfif

'YAKINDA' HİZMETE GİREMEDİ!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6 Ağustos 2021 tarihinde

Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler ile ilgili bir paylaşım daha yaparak, 'Yakında hizmete girecek' dedi ancak dediği yine olmadı.

SEÇİM
İmamoğlu'nun imza yüzsüzlüğü devam ediyor

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2022/08/29/05/10/resized_6372d-b2e9d9b0fbuuhavwaac4b1utnn.jfif

MARTTA 'HAZİRAN' DEDİ: HAZİRANDA ÇIT YOK

  • 31 Mart 2022 tarihinde Ekrem İmamoğlu Rumeli Hisarüstü-Aşiyan füniküler hattının haziran başında hizmete başlayacağını duyurdu.Ancak haziran ayı içinde de bir gelişme yaşanmadı.

TAM BİR SENE GEÇTİ YİNE AÇILMADI

Tarihler 5 Ağustos 2022'yi gösterirken Ekrem İmamoğlu, son tweetinden tam bir sene geçmişken yeni bir paylaşım daha yaptı. 2021 yılında biteceğini duyurduğu

Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler'inin yine 'yakında açıyoruz' ifadeleriyle bir videosunu paylaştı.

'BİTMEDİ GİTTİ'

Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler'inin ne zaman hizmete gireceği merak konusu olurken, İstanbullular 'bitmedi gitti' diyerek sözünü bir türlü yerine getirmeyen Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

GÜNDEM
İmamoğlu, 'Yeniledik, yıllarca hizmet edecek" demişti: Unkapanı Köprüsü ilk fırtınada ayrıldı

GÜNDEM
'Büyükşehir çalışıyor' imajı vermeye çalışan İBB'nin yolu kapatarak otoyol kenarına çektiği araçtan yalnızca bir işçi indi

GÜNDEM
Beylikdüzü'nde buz pistini ateşe verdi: Ben yaptım mafya çöktü, İmamoğlu da müsaade etti