Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan'dan skandal sözler: Zenginin yatırım aracı dolar fakirlerin ahiret, cennet, sabır

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan skandal konuşmalarına bir yenisini daha ekledi. Arslan Müslümanların ahiret ve cennet inancıyla alay etti.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Ayşenur Arslan

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan skandal konuşmalarına bir yenisini daha ekledi. Arslan Müslümanların ahiret ve cennet inancıyla alay etti.

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan Müslümanların ahiret ve cennet inancıyla alay etti!
Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, Halk TV'de Müslümanların ahiret ve cennet inancıyla alay ederek bir skandala daha imza attı.

İslam'a ve Müslümanlığa adeta nefret kusan Arslan, fakirlerin cennete ve ahirete yatırım yaparak kendilerini avuttuklarını ifade etti.

ŞOK İFADELER!

Arslan, fakirlerin cennete ve ahirete yatırım yaparak kendilerini avuttuklarını ifade etti.

Arslan daha önce de birçok nefret dolu söylemde bulunmuştu.

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan: Mehmetçik Azerbaycan'a şov için gidiyor
Türk askerine Azerbaycan kapısını aralayacak tezkere TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Tezkereyi sert bir dille eleştiren Halk TV Sunucusu Ayşenur Arslan, 'Ne yapacak Mehmetçik Azerbaycan'da? Şov için, muhalefeti susturmak için gönderiliyor.' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arapça 'bani' kelimesini kullanmasını eleştiren Halk TV Sunucusu Arslan 2 dakikada 41 Arapça kelime kullandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Kasım törenlerinde kullandığı 'Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ifadesi Halk TV Sunucusu Ayşenur Arslan'ı rahatsız etti. Adı Arapça kökenli olan Ayşenur Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arapça 'bani' kelimesini kullanmasını eleştirirken 2 dakikalık konuşmasında 41 Arapça kelime kullandı.