HDP'li Hasip Kaplan haddini aştı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hadsiz tehdit

HDP'li Hasip Kaplan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı küstahça paylaşımla seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Twitter'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik tehdit barındıran bir paylaşımda bulunan HDP'li Kaplan'ın tweeti sosyal medyada tepki gördü.

Haber Merkezi Yeni Şafak
HDP'li Hasip Kaplan sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etti.

HDP Şırnak eski Milletvekili Hasip Kaplan, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik tehdit içerikli provokatif bir açıklamada bulundu.

"MUHTEŞEM BİR JÜBİLE DÜŞÜNÜYORUZ"

  • Kaplan yaptığı paylaşımda, "Çok yakında AK Parti Başkanına Muhteşem bir Jübile düşünüyoruz. Gidişi muhteşem olacak..!" ifadelerini kullandı.

TEPKİ YAĞDI

Hasip Kaplan'ın bu paylaşımı sosyal medyada tepki topladı.

HDP'li Kaplan'dan Akşener'e yeşil ışık: Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayıolabilir

Sonunda bunu da gördük! Meclis'e sapanla geldi

HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, TBMM Genel Kurulu’nda elinde sapanla kürsüye çıktı.

Meclis’te "Kürdistan" tartışması

Plan ve Bütçe Komisyonu’nda İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşların bütçe ve kesin hesapları görüşüldü. Bakan Ala sunumunu yaptıktan sonra milletvekilleri söz aldı. MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, " ‘Kürdistan’dan çıktık, Kürdistan’dan geçtik, Kürdistan’a yardıma gidiyoruz’ demesine ses çıkarmamanızı, bunun yarın hesabının sorulacağını söylüyorum. Millet önünde hesap vereceksiniz" sözleri üzerine, HDP Şırnak milletvekili Hasip Kaplan sözlerin kendisine ait olduğunu kaydetti.