İsmail Küçükkaya Halk TV yayınında AK Parti'nin oy oranını yorumladı: Çok çarpıcı

CHP'nin yayın organı Halk TV'de seçim yayınına devam eden İsmail Küçükkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimdeki başarısına dikkat çekti. Küçükkaya, "Bu koşullara rağmen, 21 yılın iktidarının yıpranmışlığına rağmen, yaşadığımız depreme rağmen hem AK Parti'nin hem Erdoğan'ın bunu böyle alması da bence çok çarpıcı" dedi. Küçükkaya'nın bu sözlerinin ardından stüdyoda bulunan İbrahim Kahveci de "Çok büyük başarı" yorumunda bulundu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
İsmail Küçükkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranının çok çarpıcı olduğunu söyledi.

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için sandık başına gitti. Sandıklar 17.00 itibarıyla kapandı ve seçim sonuçları için geri sayım başladı. Sonuçlar gelmeye devam ederken Halk TV yayınında seçim yayını gerçekleştiren, İsmail Küçükkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimdeki başarısına dikkat çekti.



İsmail Küçükkaya: AK Parti ve Erdoğan'ın oy oranı çok çarpıcı

Küçükkaya şu ifadeleri kullandı:

"Bu koşullara rağmen, 21 yılın iktidarının yıpranmışlığına rağmen, yaşadığımız depreme rağmen hem AK Parti'nin hem Erdoğan'ın bunu böyle alması da bence çok çarpıcı"

Küçükkaya'nın bu sözlerinin ardından stüdyoda bulunan İbrahim Kahveci de "Çok büyük başarı" dedi.


CHP Sözcüsü Faik Öztrak seçim sonuçlarına dair rakam veremedi: Anlamlı seviyeye gelince açıklayacağız

Seçimi kaybedeceğini anlayan CHP’lilerden provokatif çağrı: Sokağa çıkalım bedeli neyse ödeyelim

İYİ Parti lideri Akşener çıldırıp camı çerçeveyi indirdi: Size kazanamayız demedim mi?

Muhalefetten her seçimde aynı senaryo: CHP'nin sözcüsü 2018'de kamera karşısına geçip 'Kimse gelin güvey olmasın' demişti