Hurda halinde otoparkta duruyorlardı: 6 kamyonet alev alev yandı

İstanbul Fatih'te gece saatlerinde bir otoparkta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan kamyonetlere müdahale ederek söndürdü. Fatih Belediyesi'nin kullanmadığı hurda halindeki 6 kamyonet tamamen yandı.

Haber Merkezi DHA
Fatih Belediyesi'ne ait olduğu tespit edilen 6 kamyonet yangın sonrası kullanılmaz hale geldi.

İstanbul Fatih'te Aksaray Mahallesi'nde bulunan bir otoparkta gece saat 01.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi.

FOTOĞRAF 7
Araba virajdan çıkınca olanlar oldu: 3 ölü, 2 yaralı
Niğde'de henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı otomobil takla attı. Meydana gelen trafik kazasından 3 kişi hayatını kaybedereken 2 kişi de ağır yaralandı.

Namık Kemal Caddesi üzerinde bulunan bir otoparkta Fatih Belediyesi'nin kullanmadığı hurda halindeki kamyonetlerde çıkan yangında 6 kamyonet tamamen yandı.

FOTOĞRAF 11
Şoförün mucize kurtuluşu: Çekmeköy'de kum yüklü TIR önce devrildi sonra iki parçaya ayrıldı
İstanbul Çekmeköy'de Şile Otoyolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında kum yüklü TIR yan yatarak yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra bariyerlere çarparak durdu. Kazada dorse kısmı koparak ayrılan TIR sürücüsü yaralı olarak kurtuldu

İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırıyor

Çevredeki vatandaşlar otoparktan alevlerin yükseldiğini görünce durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan kamyonetlere müdahale etti. Polis ekipleri de çevrede önlem aldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yanan hurda kamyonetler söndürüldü. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken 6 araç yanarak kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri yangın sonrası olay yerinde çalışma yaptı. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAF 10
Ayvalık’ta yangın hala kontrol altına alınamadı: Yazlık konutlara doğru ilerliyor
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde çıkan orman yangını rüzgar hızının azalmasına rağmen ilerlemeye devam ediyor. Yangın Badavut mevkiinde yazlık konutları tehdit etmeye devam ediyor. Polis ve Jandarma Badavut bölgesine sivil araçların girişine izin vermiyor.