Hastaneler acemi kasaplarla doldu: 2 bin 487 kişi yaralandı

Acemi kasaplar Kurban Bayramı'nın birinci ve ikinci gününde hastanelere akın etti. Sadece İstanbul'da kurbanlık keserken yaralanan 2 bin 487 kişi hastaneye giderken, yaralılardan 21'i ise ameliyata alındı.

Haber Merkezi DHA
Kurban keserken kendini yaralayanlar hastanelerin yolunu tuttu.

Kurban Bayramı'nın birinci ve ikinci gününde İstanbul'da da kurbanlar kesildi. Bazı kişiler, kurban keserken, kendilerini de yaraladı. Yaralılar hastanelerin yolunu tuttu.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, İstanbul'da saat 13.00 itibariyle kamu hastanelerine giden acemi kasapların sayısının 2 bin 487 olduğu öğrenildi.

Çeşitli nedenlerden dolayı hastanelere başvuran kişilerden 21'inin ameliyat olduğu öğrenildi.

Bakanlıktan kurban eti uyarısı: 24 saat buzdolabında dinlendirin

Askıda kurbanlık: İhtiyaç sahipleri için etleri bahçesindeki ağaca astı

FOTOĞRAF 6
Kurbanlık koyuna 3 buçuk saat bir adım bile attıramadılar
Fatih'te arife günü alınan kurbanlık koyun, yaya olarak eve götürülürken bir anda yol ortasında durdu. Sahipleri ne yaptılarsa da koyun, üç buçuk saat boyunca hareket etmedi. Koyun, en sonunda bir kamyonetle eve götürüldü.

FOTOĞRAF 10
İstanbul'da şaşırtan görüntü: Evinde beslediği keçiye bebek bezi giydirip gezdiriyor
İstanbul Esenler'de yaşayan Ömer Kara cüce keçi ırkından bir keçiyi sahiplenerek evinde beslemeye başladı. Adını Zeytin koyduğu keçiyi her gittiği yere götüren Kara, kimi zaman da keçisinin altına çocuk bezi giydirip parkta gezintiye çıkıyor