Kars’ta dehşet anları: Çocuğun cesareti köpeklerin saldırısını önledi

Kars’ta başıboş köpeklerin yolda yürüyen çocuğa saldırması güvenlik kameralarınca kaydedildi. Köpeklerin saldırısına uğrayan çocuğun cesareti ise dikkat çekti.

Haber Merkezi İHA
Çocuğun cesareti köpeklerin saldırısını önledi.

Olay Yusufpaşa Mahallesinde meydan geldi. Sokakta yürüyen çocuğa bir anda köpekler saldırdı. Köpeklerin saldırısına elleriyle karşılık veren çocuğun imdadına vatandaşlar yetişti. Çocuk son anda köpeklerin saldırısından kurtuldu.

CAN HAVLİYLE KENDİNİ SAVUNDU


Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, önce iki köpeğin çocuğa saldırması, ardından etrafta bulunan köpeklerin koşarak gelmesi ve çocuğun can havliyle kendini savunması yer alıyor.

FOTOĞRAF 11
Köpek saldırısında ölümden dönen Mert: Köpek görünce anne ve babamın arkasına saklanıyorum
Manisa'da evinin önünde oynadığı sırada sokak köpeğinin saldırısına uğrayan ve yüzüne 60 dikiş atılan 8 yaşındaki Mert Dilek sağlığına kavuşurken, saldırının travmasını ise hala yaşıyor. Oğlunun yüzünde kalan izlerin dışında sağlığına kavuştuğunu ancak hala psikolojik etkilerinin sürdüğünü belirten anne Meral Dilek, Gaziantep'te pitbull saldırısında ağır yaralanan Asiye Ateş'i görünce gözyaşlarını tutamadığını ve o günü bir kez daha yaşadığını söyledi.