Manavgat'ta yangın: Oymapınar Barajı'nda mahsur kalanlar kurtarıldı

Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, Oymapınar Barajı'nda mahsur kalan 10 kişinin kurtarıldığını açıkladı. Vatandaşların mahsur kaldığının tespit edilmesinin ardından bölgeye AFAD ekipleri yönlendirilmişti.

Haber Merkezi Diğer
Manavgat

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Antalya'nın Manavgat ve Akseki ilçelerindeki orman yangınlarına ilişkin yaptığı açıklamada, Oymapınar Barajı'nda 10 kişinin mahsur kaldığı bilgisini paylaşmıştı.

Pakdemirli, "Oymapınar Barajı'ndaki vatandaşlarımız için ambulansımız ve AFAD ekiplerimiz yolda. Yol açık, onları bir şekilde tahliye etmeye çalışacaklar" demişti.

Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, yürütülen kurtarma çalışmaları sonucu, Oymapınar Barajı'nda mahsur kalan 10 kişinin kurtarıldığını açıkladı.

FOTOĞRAF 11
Manavgat'ta yürekler de yandı: Antalya tarihinin en büyük ikinci felaketini yaşıyor
Türkiye dün öğle saatlerinde turizm cenneti Antalya Manavgat'tan gelen son dakika felaket haberiyle sarsıldı. Evrenseki'de başlayan ve Kalemler, Yeniköy, Çolaklı ve Yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Bir vatandaş yangın nedeniyle hayatını kaybetti.

FOTOĞRAF 8
Manavgat'taki yangın felaketinde yürek yakan feryat: Allah'ım böyle acı mı olur?
Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangın felaketi devam ederken Kalemler Mahallesi'nde yanan evini gören bir kadın gözyaşlarına boğuldu. Bir tanıdığına telefonla yaşadıklarını anlatan talihsiz kadının "Böyle iş mi olur Allah'ım? Böyle acı mı olur Allah'ım? Daha yanıyor, kalmamış bir şey, ne yapacağız? Hiçbir şeyimiz kalmadı. Nerede kalacağız? Nerede kalacağız? Dayanılır mı buna? Yavrumun çeyizleri, ciğerlerimin çeyizleri yandı" sözleri yürekleri dağladı.

FOTOĞRAF 8
Manavgat ve Akseki'deki orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale sürüyor
Antalya'nın Manavgat ve Akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor.

FOTOĞRAF 8
Antalya Manavgat'taki yangın hızla ilerliyor: Bir mahalle daha boşaltıldı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün başlayan büyük orman yangınına hem havadan hem de karadan müdahale aralıksız sürerken rüzgarın etkisi ile gece boyunca hızla ilerleyen yangın nedeniyle Ulukapı Sülek Mahallesi de boşaltıldı.

FOTOĞRAF 12
Antalya'da bir orman yangını daha: Altı mahallede bazı evler boşaltıldı
Antalya'da Akseki ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle büyüyerek Manavgat ilçesine sıçrayan orman yangınına müdahale ediliyor. Yangın nedeniyle iki ilçedeki 6 mahallede bulunan bazı evler boşaltıldı