'Milliyetçilik' maskesini takan Kılıçdaroğlu'na Destici'den sert tepki: Bu oynanacak bir oyun değildir

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimin ikinci turu için takındığı 'milliyetçilik' maskesine ilişkin tvnet ekranlarında değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun teröre destek verdiği gerekçesiyle kaybettiği yönünde önüne raporlar sunulduğunu ve bu yüzden argüman değiştirdiğini söyledi. Kılıçdaroğlu'nun 'u' dönüşü yaptığını, milliyetçiliğin oynanacak bir oyun olmadığını ifade eden Destici, vatandaşın bu oyuna gelmeyeceğini kaydetti.

Haber Merkezi Yeni Şafak
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, vatandaşın Kemal Kılıçdaroğlu'nun takındığı 'milliyetçilik' argümanına geçit vermeyeceğini söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, tvnet'te Cüneyt Özdemir'in sunduğu Ana Haber bültenine katılarak gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerin ikinci tura kalmasıyla söylem değiştirerek 'milliyetçilik' maskesi takındı.

Teröre karşı olduğu yönünde ifadeler sarf ederek seçmenlerini etkilemek, oy toplamak adına yeni bir argüman geliştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun seçimin ikinci turu için takındığı söz konusu 'milliyetçilik' maskesine ilişkin Destici dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



"Milliyetçilik oynanacak bir oyun değil"

Kılıçdaroğlu'nun "Suriye'nin kuzeyinde PYD olsun" söylemlerine, Selahattin Demirtaş ve terörist elebaşı Öcalan'ı serbest bırakacağına dair vaatlerine değinen Destici, "Ne oldu da Kılıçdaroğlu bu söylemlerinden vaz geçti?" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun teröre destek verdiği gerekçesiyle kaybettiği yönünde önüne raporlar sunulduğunu ve bu yüzden argüman değiştirdiğini, 'u' dönüşü yaptığını söyleyen Destici, vatandaşın bu söylemlere geçit vermeyeceğini ve milliyetçiliğin oynanacak bir oyun olmadığını ifade etti.


Bakan Dönmez: Bu seçim Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vefa seçimi

Kılıçdaroğlu devlete “terörist” diyen DHKP-C destekçisi Devrim Barış Çelik'i yardımcısı yaptı

AK Parti YSK üyesi Özel'den 28 Mayıs açıklaması: Seçmen bilgi kağıdı tekrar dağıtılacak