MSB duyurdu: 5 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Huzur ve güven ortamını bozmak için Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgesine sızma girişiminde bulunan ve taciz ateşi açan 5 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi" denildi.

Haber Merkezi DHA
Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgesine sızma girişiminde bulunan 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Huzur ve güven ortamını bozmak için Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgesine sızma girişiminde bulunan ve taciz ateşi açan 5 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi."

TSK ve MİT'ten ortak operasyon: 10 terörist etkisiz hale getirildi

PKK'dan kaçan beş terörist teslim oldu

FOTOĞRAF 11
Teröristlerin hain planı ellerinde patladı: Patlayıcıları ayakkabıya açılan gizli bölmeye yerleştirmişler
Mardin polisi, terör örgütü PKK/KCK-YPG/PYD'ye yönelik operasyonlarını sürdürürken, sınırdan ülkeye yasa dışı yollarla giriş yapmak isteyen 4 Suriye uyrukluyu gözaltına aldı. Teröristlerden birinin, ayakkabı tabanına bölmeler açarak, gizlediği yaklaşık 200 gram el yapımı plastik patlayıcı ele geçirildi. Suriyelilerden 2'si, deport edilirken, 1'i sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest kaldı, 1 terörist de tutuklandı.

PKK'daki mide bulandıran olayın detayları ortaya çıktı: Tecavüzcü sözde yöneticiye ceza yerine ödül verilmiş