Sızma girişiminde bulunan 6 PKK/YPG’li terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesine sızma girişiminde bulunan 6 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Arşiv

Milli Savunma Bakanlığı, 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Fırat Kalkanı bölgesine sızmaya çalışan 6 terörist böyle etkisiz hale getirildi
Fırat Kalkanı bölgesine sızma girişiminde bulunan 6 terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından paylaştığı videoda 'Huzur ve güven ortamını bozmak için Fırat Kalkanı bölgesine sızma girişiminde bulunan 6 PKK/YPG'li terörist, ateş destek vasıtaları ile etkisiz hale getirildi.'


MSB'den yapılan açıklamada, "Huzur ve güven ortamını bozmak için Fırat Kalkanı bölgesine sızma girişiminde bulunan 6 PKK/YPG’li terörist, ateş destek vasıtaları ile etkisiz hale getirildi" denildi.

PKK'lı teröristten şoke eden itiraf: ABD'lilerden eğitim almışlar

FOTOĞRAF 10
Bebek bezinden bomba çıktı: Teröristlerin hain planı son anda engellendi
Mülteci aileler arasına sızarak illegal yolla Türkiye'ye giriş yapan Suriye uyruklu PKK'lı 3 terörist Mardin İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı. Teröristlerin yanlarındaki özel düzenekli çantada yapılan aramada ise bebek bezleri arasında boru tipi bombalar ele geçirildi. Teröristlerin boru tipi bombalar ile büyük şehirlerde eylem planlandığı da öğrenildi.