Beş ilde FETÖ operasyonu: Bylock kullanıcısı 16 şüpheli yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonlarda ByLock kullanıcısı kişilerin de aralarında bulunduğu 16 şüpheli yakalandı.

Haber Merkezi İHA
Foto/arşiv

İstanbul Merkezli 5 ilde düzenlenen FETÖ operasyonlarda Bylock kullanıcısı oldukları tespit edilen 16 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Soruşturma Bürosu tarafından yapılan soruşturma kapsamında, Bylock kullanıcısı 25 şüpheli tespit edildi.

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik İstanbul merkezli Ankara, Bingöl, Bursa ve Şanlıurfa'da sabah eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonlarda 16 şüpheli gözaltına alındı.

FOTOĞRAF 5
Adana'dan kahreden haber: 11'inci kattan düşen çocuk hayatını kaybetti
Adana'da 12 katlı apartmanın 11'inci katındaki yangın merdiveninden düşen Miray Azra F. (13) hayatını kaybetti.

FOTOĞRAF 8
İstanbul'da 26 adrese uyuşturucu baskını: Çok sayıda gözaltı var
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik İstanbul genelinde daha önceden belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Operasyon sonrası çok sayıda kişi gözaltına alındı.

FOTOĞRAF 10
Çığlıkları duyan mahalleli 112'yi aradı: Ev arkadaşlarının tartışması kanlı bitti
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir şahıs, tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak kayıplara karıştı. Yardım çığlıklarını duyan mahalleli tarafından aranan 112 ekipleri durumu ağır olan yaralıya ulaşmak için demir korkulukları aşarak camdan eve girdi.