Şile'den bir acı haber daha geldi: Kaybolan son kişinin de cansız bedenine ulaşıldı

İstanbul Şile'den bir acı haber daha geldi. Denizde kaybolan beş kişiden sonuncusu olan Ömer Hadi Can'ın de cansız bedenine ulaşıldı. Can'ın cenazesi sabah saatlerinde Ocaklı Ada olarak bilinen Şile Kalesi yakınlarında kıyıya vurmuş olarak bulundu.

Can'ın cenazesi sabah saatlerinde Şile Kalesi yakınlarında kıyıya vurmuş olarak bulundu.

Önceki gün Şile'de denize giren 5 kişi, dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Şile Kaymakamlığı, kaybolan kişilerden birinin kurtarıldığını duyurdu. Diğer 3 kişinin ise aramalar sonucu cansız bedenine ulaşıldı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/07/24/08/44/resized_b9c7d-31dfffad76b1de9fbc94cf7840132297eb8a0f32.jpg

Kaybolan kişilerden Ömer Hadi Can için ise aramalar devam etti.

Dün akşam saatlerine kadar aramalarını sürdüren ekipler, havanın kararmasıyla çalışmalara ara verdi. Bu sabah erken saatlerde arama çalışmalarına tekrar başlayan ekipler, Ocaklı Ada olarak bilinen Şile Kalesi yakınlarında Ömer Hadi Can'ın cansız bedenine ulaştı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/07/24/08/44/resized_856ac-9770fd5c1.jpg

Can'ın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Şile Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

GÜNDEM
Şile'de bir kişi boğuldu iki kişi kayıp: Denize girmek yasaklandı

GÜNDEM
Şile'de cankurtaranlar A Haber ekibine saldırdı: Burada kimse A Haber'e röportaj vermeyecek