Meclis'te korona alarmı: 44 vaka tespit edildi, dokuzu milletvekili

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Meclis'te toplam 23 bin 310 testin yapıldığını belirterek, ''(Koronavirüse yakalanan milletvekili ve personel sayısı) Şu anda Meclis personelinden evde takip edilen vaka sayısı 32, hastanede iki, dün de bir yeni vakamız var. Evde takibi yapılan milletvekili beş, hastanede de dört milletvekili var" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi DHA
TBMM

TBMM Başkanı Şentop, Meclis'teki koronavirüs vaka sayılarıyla ilgili son dakika açıklamalarında bulundu.

Meclis'te toplam 23 bin 310 testin yapıldığını belirten Şenop, ''(Koronavirüse yakalanan milletvekili ve personel sayısı) Şu anda Meclis personelinden evde takip edilen vaka sayısı 32, hastanede iki, dün de bir yeni vakamız var. Evde takibi yapılan milletvekili beş, hastanede de dört milletvekili var. Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun durumu ile ilgili gelişmeler olumlu çok şükür" ifadelerini kullandı.

TBMM'de altı personelde daha koronavirüs çıktı: Sayı 17'ye yükseldi

TBMM'de koronavirüs alarmı: Önce doktorda çıktı ardından basın odası ve CHP koridorlarına ulaştı

Meclis'te koronavirüs kabusu: HDP'li milletvekilinin Kovid-19 testi pozitif çıktı

FOTOĞRAF 8
Meclis'e koronavirüs timi geliyor
Koronavirüs salgınından kaynaklanan risk ve tehditlerin Türkiye Büyük Millet Meclisi bünyesinde en aza indirilmesini sağlamak için gerekli tedbirlerin alınması amacıyla oluşturulan Koronavirüs (Covid-19) Kriz Yönetim Komisyonu toplanarak alınacak yeni tedbirleri ele aldı. Bu çerçevede hazırlanan ve TBMM Genel Sekreterliği tarafından yayınlanan genelge ile duyurusu yapıldı.