KPSS 2023/2 tercih sonuçları açıklandı: İşte ÖSYM sonuç sorgulama ekranı

KPSS 2023/2 tercihleri 20-27 Aralık tarihleri arasında alındı. Bu tarihler arasında tercihlerini yapan adaylar, tercih ÖSYM yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarihi merakla bekliyordu. Peki, KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı mı? İşte ÖSYM KPSS 2023/2 tercih sonuçları sorgulama ekranı.

ÖSYM KPSS tercih yerleştirme sonuçları

Kamuya atama bekleyen binlerce aday, KPSS 2023-2 tercih sonuçları için 'den gelecek habere kilitlendi. 27 Aralık tarihine kadar tercih işlemlerini tamamlayan adaylar, ÖSYM'nin sonuçları açıklayacağı tarihi sorguluyor. Peki, KPSS 2023/2 tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

ÖSYM KPSS 2023/2 TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 20-27 Aralık tarihleri arasında alınan KPSS 2023/2 tercih işlemleri için gözler sonuç tarihine çevrildi. ÖSYM'den gelen son dakika açıklamasına göre, KPSS 2023/2 tercih sonuçları açıklandı

ÖSYM KPSS TERCİH SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr/ sayfasından öğrenebileceklerdir.

Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından Bakanlığa elektronik ortamda verilecektir.

ÖZGÜN
31. dönem POMEM alımları olacak mı?

ÖZGÜN
SGK Müfettiş Yardımı alımı yapıyor: Personel alımları E Devlet üzerinden KPSS şartı ile yapılacak

ÖZGÜN
Gençlik ve Spor Bakanlığı 2 bin 21 personel alımı yapacak! GSB alımları başvuru şartları netleşti...

ÖZGÜN
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) 10 bin personeli ılımı yapacak: Erdoğan imzayı attı karar Resmi Gazete’de yayımlandı

ÖZGÜN
Adalet Bakanlığı binlerce memur ve işçi alımı için harekete geçiyor! CTE zabıt katibi, infaz koruma memuru, mübaşir, güvenlik görevlisi, hizmetli, temizlik personeli alımı yapacak

ÖZGÜN
Kamu alımı iş ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı: Devlete binlerce personel alınacak! Kurumlar tek tek açıklandı