
|
Gençlerbirliği'nin ikinci yarıda tek kale oynadığı maçta Emre ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.
|
SPOR YAZARLARI
|
Ya 2-0 olsaydı?
Tek kale galibiyet
Kötü oynarken kazanmak
|
|
|
GERGİNLİK İSTİYORLAR
Yargıtay'da başörtülü sanığın savunma hakkının engellenmesinin Türkiye'ye yakışmadığını belirten Gül, "AB'ye girmemizi istemeyenler böyle bir gerginlik ortamı oluşturmak istiyorlar" dedi. Gül, "Savunma hakkı en kutsal haktır. En kötü suçu işlemiş olsalar bile hiçbir insanın savunma hakkı engellenemez" diye konuştu.
Yolcuya beyan zorunluluğu geliyor
Kara paranın önlenmesi için yolculara yurda giriş ve çıkışlarda, toplam tutarı "25 milyar lirayı aşan" TL, döviz ve bunlarla ödemeyi sağlayan her türlü menkul kıymet için, gümrükte beyan zorunluluğu getiriliyor
Kamu Bankaları Ortak Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, bankaların batık kredi dosyalarını incelerken, hayretler içinde kaldıklarını ve bankaları soymak için, hortumlamak için inanılmaz yöntemler kullandıklarını söyledi.
Kuzey Irak'ta Türkiye sınırına yakın bölgede meydana gelen çatışmada peşmergeler ABD askerinin yanında yer aldı.
Irak'ta iş yapan Türk işadamı Osman Peltek, Bağdat'ta öldürüldü. 4 Kasım gününden beri kayıp olan Peltek'in cesedi, yaşadığı eve uzak bir mahalledeki polis karakolunun morgunda bulundu. Peltek'in boğularak öldürüldüğü belirtiliyor.
|
|

Cumhuriyetin gururumuz
O, ölümünün üzerinden geçen 65 yıla rağmen, bütün bir ulusun bireylerine eşit haklar ve özgürlükler tanıyan cumhuriyetin ve çağdaş Türkiye'nin öncüsü olmayı sürdürüyor. Çünkü cumhuriyeti baskıcı bir rejim gibi göstermeye çalışan 'sözde' cumhuriyetçilere rağmen, Atatürk'ün hedeflediği demokrasi ışığı giderek büyüyor.
Suudiler'e bomba şoku
Riyad'da önceki gece kraliyet ailesi üyelerine ait evlerin ve villaların bulunduğu siteye düzenlenen intihar saldırısında 17 kişi öldü, 100'den fazla kişi de yaralandı.
Meyhaneler okula yaklaşıyor
TBMM'nin gündeminde bu hafta ilginç bir yasa tasarısı var. Daha önce alınan bir kararla, okullara 200 metreden daha yakın yerlerde içki satılması yasaklanırken, TBMM'ye getirilen bir yasa tasarısı ile bu mesafe 100 metreye indiriliyor.
|
|
 |
|
PİYASALAR
|
| Dolar |
1.491.500 |
| Euro |
1.714.000 |
| Altın (Cum.) |
124.000 |
| Borsa |
15.708 |
|
Türkiye'de Hava
|
| Adana |
12 / 28 |
| Ankara |
4 / 7 |
| Bursa |
5 / 7 |
| Diyarbakır |
8 / 15 |
| Erzurum |
-4 / 4 |
| İstanbul |
8 / 10 |
| İzmir |
8 / 12 |
| Trabzon |
7 / 9 |
|