|

Galaxy Note 7 yakında Türkiye'de! Note 7 özellikleri fiyatı!

Samsung Galaxy Note 7 teknik özellikleri ve fiyatı merak konusu. Çok yakında Türkiye'de Türk Telekom mağazalarından satışa sunulacak olan NOTE 7 fiyatı ve özelliklerinin nasıl olacağı mobil tutkunları tarafından yakından takip ediliyor. Note 7, Super AMOLED ekranlarıyla ve 4K kamera çekimi ile adından çokça bahsettirecek gibi görünüyor. Galaxy Note 7 gelişmiş biyometrik kimlik doğrulama ile üst seviye güvenlik hizmeti sunuyor. İşte Note 7 özellikleri ve fiyatı...

Yeni Şafak
08:27 - 9/08/2016 Salı
Güncelleme: 11:52 - 10/08/2016 Çarşamba

Samsung Galaxy Note 7 teknik özellikleri ve fiyatı haberimizde...



Eylül ayından çıkacak olan

akıllı telefon ile rakip olan Galaxy Note 7 teknik özellikleri ve fiyatı bakımından benzerlikler bulunmaktadır. Çok yakında Türkiye'de mağazalarda satışa sunulacak Note 7 fiyatı en çok merak edilen bilgiler arasında. Tasarımı ve özellikleri ile çok konuşulacak olan

Note 7

telefonun en önemli özellikleri Fiber Güçlü GiGA 4.5G teknolojisiyle 1 gbps hızı ve Super AMOLED ekranlarıdır. İşte Note 7 özellikleri ve fiyatı...



Türk Telekom

, dünya tanıtımı 2 Ağustos'ta gerçekleştirilen

Samsung Galaxy Note 7

'yi yakında Türk Telekom mağazalarında satışa sunacak. Şirket açıklamasına göre, Türk Telekom, dünya çapında 2 Ağustos'ta tanıtılan Samsung

Galaxy Note

serisinin son üyesi Galaxy Note 7'yi 36 aya varan taksit seçenekleri ile yakında mağazalarında satışa sunacak.



Galaxy Note 7 fiyatı

ön sipariş için 3500-4000 TL arasında.



Türk Telekom müşterileri, sadece Türk Telekom'un sunduğu Fiber Güçlü GiGA 4.5G teknolojisiyle 1 gbps hızına ulaşabilen Galaxy Note 7'ye, Gear VR hediyesiyle birlikte sahip olacak. Yeni Gear VR, bir önceki sürüme göre daha büyük lenslere sahip ve 101 derecelik açısıyla tamamen doğal bir his veriyor. Samsung'un Super AMOLED ekranlarıyla kullanıcılar saniyede 60 kare görüntüleyerek çok daha net bir sanal gerçeklik deneyimi yaşayabilecek.



Akıllı cihazda büyük ekran tercih eden kullanıcılar için tasarlanan Galaxy Note 7, gelişmiş S Pen özelliği ile öne çıkıyor. Samsung

Galaxy Note 7

'nin sahip olduğu gelişmiş S Pen özelliği sayesinde kullanıcılar, yaratıcı fikirlerini ekran kilidini açmadan not olarak telefona kaydedebiliyor.



S Pen özelliği, kullanıcıların Akıllı Seçim özelliği ile kolaylıkla GIF animasyonları yaratmasına ve paylaşmasına imkan tanıyor. Temassız komutta yer alan büyüteç fonksiyonu ile üzerinden geçerek ekranda istenilen noktanın yakınlaştırılması sağlanıyor. Ayrıca istenilen dile anında çeviri yapabilen çeviri fonksiyonu da Galaxy Note 7'nin öne çıkan diğer özellikleri arasında bulunuyor.





Galaxy Note 7 teknik özellikleri ve fiyatı


- Galaxy Note7 sahip olduğu parmak izi okuma, iris tarama teknolojisi ve gelişmiş biyometrik kimlik doğrulama özellikleri sayesinde en üst düzeyde güvenlik sunuyor.



- Sürekli iş ve oyun arasında kesintisiz geçişler yaparak telefonunuza bağlı olduğunuzda, hepsi ile başa çıkmak için yeterince büyük bir telefona ihtiyaç duyuyoruz. Bu yüzden Galaxy Note 7 tasarlanmış.



- Arkadan öne doğru uzanan kavislerden tutulacak biçimde tasarlandı.



- Neredeyse çerçevesiz ekranla daha fazla alan ve işlev sunacak biçimde tasarlandı.



- Kuralları değiştiren S Pen ile vazgeçilmez olacak biçimde tasarlandı



Note 7 Donanım özellikleri


Donanımı en gelişmiş yazılımlarla çalışmak üzere özel olarak geliştirilen Galaxy Note7 ile en iyi eğlence deneyimini yaşamaya hazır olun. Gerçekçi HDR videoların ve harika grafiklere sahip Vulkan destekli oyunların keyfini çıkarın. Galaxy Note7 söz konusu olduğunda daha azıyla yetinmeniz gerekmez.



Note 7 Eğlence özelliği


Hayatımız ve işimiz telefonumuzda olduğu için telefon güvenliği çok önemlidir. Ancak güvenlik, kullanıcıya zahmet vermemelidir, bu yüzden Galaxy Note7 kilitli kalmak ve içindeki verileri meraklı gözlerden korumak için en kullanışlı ve en güvenli yollardan birini kullanır: İris taraması; çünkü gözler yalan söylemez.



Note 7 Kamera


Galaxy Note7, Dual Pixel teknolojisini kullanarak görüntüleri gözümüzle gördüğümüz kalitede yakalar. Dual Pixel Sensör, daha parlak F1,7 lens ve daha büyük 1,4 µm piksel kombinasyonu sayesinde, az ışıktan ani hareketlere kadar tüm zor koşulların üstesinden başarıyla gelir. Böylece istediğiniz zaman, istediğiniz yerde dilediğiniz görüntüyü yakalayabilirsiniz.





Note 7 Tüm içerik özelliği


64 GB depolama kapasitesine sahip Galaxy Note7, 256 GB'ye kadar destek sunan genişletilebilir hafıza özelliğine de sahiptir. Böylece iş, eğlence ve geri kalan her şey için daha fazla alana sahip olursunuz. Üstelik tam da ihtiyaç duyduğunuz anlarda.



Daha fazla güç


daha hızlı şarjBüyük düşler daha fazla enerji gerektirir, bu yüzden Galaxy Note7'de hem kapasite hem de şarj hızı açısından daha güçlü bir pil kullanıldı.



Smart Switch


Galaxy Note7'ye geçmeye hazır mısınız? Smart Switch'i kullanarak eski telefonunuzdaki tüm önemli içerikleri Galaxy Note7'ye taşıyın. Dilerseniz içerikleri bulutta tutup sadece en önemli olanları indirebilirsiniz. Önceki Galaxy Note modellerini kullananlar, S Notes'tan görev notlarına kadar S Pen ile ilgili tüm içerikleri kullanışlı Samsung Notes uygulamasında bulabilir.



Galaxy Note 7 fiyatı


Samsung Galaxy Note 7 akıllı telefon fiyatı farklılıklar göstermektedir. Ancak şuan alınan ön siparişler 3500 TL ile 4000 TL arasında farklılıklar göstermektedir.



Samsung Galaxy Note 7 teknik özellikleri ve fiyatı haberimizde detayları ile sizlerle paylaştık. En güncel akıllı telefon haberleri için yenisafak.com adresinden takip edebilirsiniz.


#Samsung Galaxy Note 7
#Türk Telekom
#Galaxy Note 7 fiyatı
#Galaxy Note 7 özellikleri
8 yıl önce