|

AK Partili vekil ayağından ısırıldı

Anayasa değişikliği teklifinin görüşüldüğü TBMM'de çıkan kavgada, CHP'li vekiller kürsüyü işgale kalkışmasının ardından çıkan kavgada, AK Partili vekil Balta'nın ayağından ısırıldığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
09:35 - 12/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:34 - 12/01/2017 Perşembe
AA
Dün TBMM'de çıkan kavgada AK  Parti Trabzon Milletvekili Muhammed Balta ayağından ısırıldı.
Dün TBMM'de çıkan kavgada AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammed Balta ayağından ısırıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, anayasa değişikliği teklifinin TBMM Genel Kurulundaki görüşmelerinde CHP'nin hiç ummadıkları, tahmin etmedikleri ve düşünmedikleri eylemiyle karşılaştıklarını belirterek, "CHP'nin bütün milletvekilleri Meclis kürsüsünü işgal etti, kürsüde büyük hasar ortaya çıkardı. Genel Başkan Yardımcımız Fatih Şahin'in burnu kırıldı. Bir milletvekilimizin ayağından ısırıldığını tespit ettik." ifadelerini kullandı. Elitaş'ın bahsettiği vekilin, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammed Balta olduğu ortaya çıktı.



Elitaş, sözlerini şöyle sürdürdü:



"Bunun yanında AK Parti milletvekillerine saldırgan bir tavır içerisinde hücum ettiler. Genel Başkan Yardımcımız Fatih Şahin'in burnu kırıldı ve ameliyata alındı. Bir milletvekilimizin ayağından ısırıldığını tespit ettik. Biz TBMM'de milletvekillerinin olduğunu tahmin ediyorduk ama milletvekili dışında da mahlukatın var olduğunu, bugün bir milletvekilimizin ayağından ısırılmasıyla gördük"



AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından Trabzon Milletvekili Muhammed Balta'ya ait fotoğrafları paylaşarak, "Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta'yı ayağından ısırıldı. Bunu da gördük" dedi.










#TBMM
#Anayasa Görüşmeleri
#CHP
#AK Parti
#Muhammet Balta
7 yıl önce