|

Ali Bayramoğlu'nun Başka Türkiye Yok çağrısı: "Bu ülke hepimizin"

Türkiye, hem sınır ötesinden hem de içeriden gelen tehditlerle terör üzerinden sahnelen oyunlarla diz çöktürülmeye çalışıyor. İşte Yeni Şafak'ın 'kardeşlik' çağrısına ses veren Ali Bayramoğlu'nun Başka Türkiye Yok çağrısı...

Yeni Şafak
04:00 - 19/10/2015 Pazartesi
Güncelleme: 07:04 - 19/10/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

"Başka Türkiye yok kampanyası önemli bir kampanya. Bugün içinde yaşadığımız koşullara baktığımızda, bu koşullar gittilkçe sertleşiyor. Türkiye'nin kutuplaştığını görüyoruz. Farklı eğilimlere sahip insanların birbirine karşı öfkelendiği, tahammülsüz hale geldiği bir Türkiye.



Bir yanda bu var diğer yanda terör hadiseleri, Türkiye içindeki kimi sorunlardan kaynaklanan şiddet güzellemeleri. Tüm bunlara baktığımızda farkına varmamız gerekir ki, bu ülke hepimizin. Buraya gelecek herhangi bir zarar hepimize gelecek bir zarardır. Aslında herkesin istediği şey aynı. Herkes daha mutlu olmak istiyor, daha huzurlu, daha müreffeh, daha özgür yaşamak istiyor.



Bu istediğimiz şeylere giden yollar farklı öneriler getirebilir. Siyaset zaten farklı öneriler demektir. Bu sınırlar içerisinde kalarak başka Türkiye olmadığını bilmeliyiz."

#Ali Bayramoğlu
#Başka Türkiye Yok
#çağrı
9 yıl önce