|

Bahçeli kürsüyü Vural’a bıraktı

Kızılcahamam kampı ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin rahatsızlığı nedeniyle iki haftadır grup toplantısı yapmayan MHP'de kürsüye Grup Başkanvekili Oktay Vural çıktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 22:28 - 26/01/2016 Salı
Yeni Şafak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık sorunları nedeniyle, MHP'de 19 yıl aradan sonra bir ilk yaşandı. MHP grup toplantısını Bahçeli yerine Grup Başkanvekili Oktay Vural yaptı. Vural, grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın HDP'li Leyla Zana ile görüşecek olmasını eleştiren Vural, “Gelin sözünüzde durun terör örgütü uzantılarıyla görüşmeyin” dedi.



Terörle mücadelenin PKK terör örgütü bertaraf edilinceye kadar devam etmesi ve alan hâkimiyeti sağlanarak buralarda terörist unsurların bir daha yer almamasına yönelik tedbirlerin alınmasını isteyen Vural, “Önleyici bir terörle mücadelenin sürdürülmesi gerekmektedir. Bu çerçevede bölge halkının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak tedbirler, güvenlik şemsiyesi altında alınmalıdır” diye konuştu.



MHP lideri Bahçeli'ye vekalet eden Vural, grup toplantısında prompter kullanmadı. Milletvekillerine hitap ederken konuşmasının tamamını kağıttan okudu.



#Kızılcahamam kampı
#Devlet Bahçeli
#Oktay Vural
#mhp
8 yıl önce